Hem rekar-fotboll Du är här

Betfair delar ut grymma oddsboostar på Champions League-finalen!

En riktig superhelg med en efterlängtad Champions League-final är vad vi har att se fram emot och förutsättningarna blir inte direkt sämre med Betfairs oddsboost. 10.00 på Real Madrid och hela 15.00 på Liverpool är vad Betfair bjuder till alla sina nya medlemmar på sajten!

Betfair logo gul

Real Madrid har chans på sin tredje raka CL-titel

Detta blir tredje gången på lika många säsonger som Real Madrid står i Champions League-finalen. Två raka titlar har det blivit och nu är givetvis Cristiano Ronaldo och hans polare ute efter ännu en. Madrid-klubben har vunnit 12 titlar i Europacupen och Champions League vilket gör de den överlägset bästa europeiska klubben sett till titlar i den mest prestigefyllda klubblagsturneringen på planeten.

Marängerna har inte direkt varit jätteimponerande sett till de spelmässiga prestationerna, men likväl står de i finalen ännu en gång tack vare vinnarskallarna i Zinedine Zidanes trupp. Laget har successivt blivit bättre och bättre ju längre säsongen lidit och ju mer som står på spel, desto bättre verkar Real Madrid bli.

Hämta din oddsboost hos Betfair här

Liverpool har inte riktigt kunnat visa upp samma siffror de senaste säsongerna. Detta är klubbens första final i turneringen sen de fick se sig besegrade av AC Milan i 2006/07 års final. Mycket vatten har runnit under broarna sen dess och efter ett antal tunga säsonger är nu Merseyside-gänget ett lag att räkna med återigen.

Pool har svarat för den ena imponerande insatsen efter den andra i Champions League-spelet och är det lag som gjort flest mål i hela turneringen. Jurgen Klopps mannar har gång efter annan visat prov på sina kvalitéer och når de upp till sin högstanivå i helgen kan de mycket väl få lyfta bucklan.

Så här gör du för att ta del av oddsboosten på 10.00 på Real Madrid eller 15.00 på Liverpool:

Skapa ett konto hos Betfair med koden ZFBMCF
Placera ett bet värt 50 kronor på att Real Madrid eller Liverpool vinner matchen
Vinner du får du tillbaka insatsen i kontanter, resterande belopp får du ut som gratisspel
Gratisspelen ska sedan placeras till lägsta odds 1.20