Hem rekar-fotboll Du är här

Atletico Madrid – FC Barcelona

Dag: Lördag

Tid: 20.30

Plats: Estadio Vicente Caldéron

Den första stormatchen i La Liga är här och det är en riktigt bra match. Mötet mellan Atletico Madrid och FC Barcelona brukar oftast bli en sevärd match och väldigt rolig att kolla på. Det är ingen kanal som har säkrat rättigheterna till La liga eller Serie A. Så man har inte kunnat se de två inledande omgångarna och det är givetvis tråkigt. Men till denna omgång så kan man se matcherna på Sportbladet.se

Förra årets första drabbning slutade 3-1 till Barcelonas favör genom mål från Neymar, Luis Suarez och Lionel Messi. Mario Mandzukic gjorde dock ett mål från 9 meter fast till ingen nytta. Det var på Camp Nou och där är Barca riktigt svåra att slå.

Senaste matchen var på Atletico Madrids hemmaarena och var en match med ett mål vilket gjordes av Lionel Messi i 65:e matchminuten. Alla lag har svårt att slå regerande mästarna Barcelona men ifall Atletico vill vinna ligan detta år, behöver man vinna dessa matcher.

Gerard Pique kommer att missa lördagens drabbning efter den fyra matchers långa avstängningen som han fick i spanska supercupen. Han bidrog mycket till laget förra året och det var han som stod för mycket av den stabila defensiven tillsammans med Mascherano. Tveksam till spel är även Atletico Madrids nya anfallare Jackson Martinez då han ådrog sig en lättare skada med sitt landslag förra veckan. Han kommer att behövas ifall Madrid ska vinna denna match.

Båda lagen har börjat ligan bra med två vinster av två möjliga. Senaste matchen i ligan vann Atletico med 3-0 mot Sevilla. Där Jackson Martinez stod för ett mål och Griezmann gjorde två assist. Barca har haft det trögt med målskyttet, de har bar gjort 2 mål på de inledande matcherna. Där Luis Suarez och Thomas Vermalen har gjort varsitt mål.

Vårt speltips Atletico Madrid – FC Barcelona 12 september:

Det kommer bli en tuff match där båda lagen har mycket att vinna. Vinst i den här matchen visar att man är starka i ligan och kommer sätta lite skräck i Real Madrid. Även om matchen blir tuff så tror jag att matchen kommer bli målrik, över 3,5 mål i matchen tror jag absolut att det kan bli och har även ett hyfsat högt odds till ungefär 4 gånger pengarna på samtliga spelsidor. Det är en svår match att förutse på förhand men eftersom Atletico har startat så pass bra. Medan Barcelona ändå förlorade stort under matcherna mot Athletic Bilbao i spanska supercupen så tror jag att det blir en hemmavinst och Atletico Madrid hänger med i toppen. Vilket även ger ett riktigt bra odds. Alltså en målrik match med en liten fördel till Atletico Madrid är mitt tips.

Vinnare av Atletico Madrid – FC Barcelona 12 september

               1                 X                  2
Bet365             3.30              3.20                2.30
Unibet             3.30              3.30                2.25
Betsson             3.30              3.30                2.25

madrid-barcelonad-12-september-2015-speltips

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se