Hem rekar-fotboll allsvenskan Du är här

Spänningen är olidlig när sista allsvenska laget ska koras

Allsvenskt kval vångavallen

Vi har skämts bort med nordiska framgångar de senaste dagarna där bland annat vi fått se Sverige ta sig till VM för första gången på 12 år. Även våra grannar från Danmark blev igår klara för Ryssland. Klockan 18:00 ikväll är det dags för nytt Playoff. Denna gången är det dock ingen VM-plats på spel utan istället avgörs det vem av Trelleborg och J Södra som tar den sista platsen i Allsvenskan nästa säsong.

Det blir Skåne mot Småland och tång vs kyrkor när Trelleborg tar emot J Södra på Vångavallen ikväll. J Södra är favoriter att ta den åtråvärda allsvenska platsen men inför kvällens match har spelbolagen i princip identiska odds på både hemma- och bortavinst.

Svag form hos båda lagen

Det är två motståndare som hade svag form i slutet av sina respektive säsonger. J Södra mäktade bara med en seger på de sex sista omgångarna och fick i sista stund se sig förbipasserade av Sundsvall.

Trelleborg i sin tur gjorde fram tills avslutningen en stark säsong i superettan och tur var väl det. Även TFF mäktade endast med en seger på de avslutade sex matcherna men kunde ändå ta tredjeplatsen som innebar kvalplats till allsvenskan.

Trelleborg åkte ur Allsvenskan efter säsongen 2011 trots att man säsongen innan slutat på en femteplats. 2013 blev det ännu mörkare när laget åkte ur superettan och därför fick spendera tre säsonger i division 1 innan man tog sig upp igen till Sveriges näst högsta division i fotboll. För att nå allsvenskan krävs det 180 minuters perfektion mot J Södra.

Spela på matchen hos Leo Vegas

Vill du spela på kvällens spännande match eller bara på fotboll generellt är Leo Vegas ett riktigt fint alternativ. Där hittar du gedigna odds och marknader som står sig högt jämfört med många av konkurrenterna. Dessutom väntar en riktigt skön välkomstbonus när du blir ny kund hos spelbolaget. Besök Leo Vegas på direkten för en spelupplevelse du sent ska glömma.

Spela på matchen här