Hem rekar-fotboll allsvenskan Du är här

Malmö Djurgården Odds och Speltips – Allsvenskan

Oj vilken spännande match vi kommer bjudas på i allsvenskan. Malmö FF tar emot serieledaren Djurgården på hemmaplan och det ett möte som mycket väl kan sätta riktningen för hur guldstriden i årets allsvenska kommer att sluta. Malmö FF ligger i dagsläget på en fjärdeplats med tre poäng upp till Djurgården och vid en förlust mot Djurgården så har stockholmsklubben chans att göra ett ryck i tabellen. Skulle MFF vinna matchen så blir toppstriden ännu tajtare än vad den redan är. Malmö FF kommer till den här matchen med fyra matcher utan seger i ryggen medan Djurgården kommer stärkta av en stark derbyseger mot Hammarby. Hur kommer detta toppmöte att sluta är frågan?

Spelbolag
Bonus
Överblick
Betyg
Få 100 kr bonus
 • Omsättningskrav: x 1
 • Snygg hemsida
 • Snabb registrering
18+ | Regler & Villkor gäller | Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Endast 1x omsättningskrav. Giltig 60 dagar | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se |
100 kr gratisspel
 • 100 kr gratisspel
 • Inget omsättningskrav
 • Minsta odds 1.40
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
100% upp till 100 SEK
 • 100% upp till 100 SEK
 • Stort utbud av sportbetting
 • Mängder av livebetting
Gäller endast nya spelare: Bonussumman är 100% av max 100 kr. Måste bekräftas i Pop Up-rutan efter insättning. Insättning samt bonus måste omsättas 3x inom loppet av 60 dagar. 1.80 minimum odds på singelspel eller 1.40 i odds på kombinationsspel. Maximal insats är den initiala bonusen. Vissa spel samt vissa betalningsmetoder är exkluderade. Villkor gäller; 18+
100 kr bonus
 • 100 kr
 • Omsättningskrav: x 8
 • Minsta odds 1.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Hur kommer Malmös spel i Europa påverka insatserna i allsvenskan?

Det är något som det alltid diskuteras kring när ett svenskt lag spelar ute i Europa. Hur ska laget klara av att kombinera matchspelet i allsvenskan samtidigt som man spelar ute i Europa. Malmö har den här säsongen redan under kvalet till Champions League fått känna på hur det är att kombinera dessa och svårigheten med det. För Malmö FF har tappat poäng i matcher som man vanligtvis kanske inte ska förlora, man har efter europamatcherna spelat lika mot Halmstad, förlorat mot Göteborg, och förlorat mot Hammarby. Nu kommer man återigen direkt från en match i Europa där man möte Juventus i Champions League. En match som såklart tagit hårt på krafterna för Malmö spelarna och det återstår att se om man kan lyckas vända den trenden man haft efter europamatcherna i allsvenskan och vinna matchen mot Djurgården.

Matchinfo Malmö vs Djurgården

Hemmalag: Malmö FF
Bortalag: Djurgårdens IF
Datum: lördag, 18 september
Matchstart: 15:00
Arena: Eleda Stadion, Malmö

Vilka är favoriter att vinna matchen?

Malmö är alltid favoriter när det kommer till allsvenskan och hemmaplan. Man har på pappret det starkaste laget i allsvenskan och man ska vara favoriter när man spelar hemma på Eleda Stadion. Men man kommer från en tuff match mot Juventus i benen in till den här matchen samtidigt som Djurgården fått två dagars extra vila. Djurgården kommer även rejält stärkta efter en övertygande derbyseger mot Hammarby. Djurgården har även vunnit de två senaste matcherna lagen mellan och det är ett lag som Malmö generellt har haft svårt med. Men trots allt detta så tycker jag ändå att Malmö är favoriter att vinna den här matchen. Man har en så pass bra bredd i sin trupp att man kan rotera på spelare och ändå ställa upp med ett lag av absolut högsta klass i allsvenskan. Med hemmapubliken i ryggen så är man även svårslagna och jag tror även att Malmö är rejält revanschsugna efter att man i senaste hemmamatchen i allsvenskan tappade poäng mot Norrköping i matchens sista spark.

FulltidOdds
Malmö FF vinner matchen2.00
Oavgjort i Matchen3.65
Djurgårdens IF vinner matchen3.75

Malmö FF:s trupp

Målvakter
Ismael Diawara
Johan Dahlin
Melker Ellborg
Backar
Eric Larsson
Jonas Knudsen
Niklas Moisander
Martin Olsson
Felix Beijmo
Anel Ahmedhodzic
Lasse Nielsen
Noah Eile
Franz Brorsson
Mittfältare
Sören Rieks
Oscar Lewicki
Erdal Rakip
Sergio Pena
Anders Christiansen
Romain Gall
Veljko Birmancevic
Bonke Innocent
Petter Gwargis
Jo Inge Berget
Markus Björkqvist
Patriot Sejdiu
Sebastian Nanasi
Anfallare
Antonio Colak
Malik Abubakari
Ola Toivoinen
Adi Nalic

Djurgårdens trupp

Målvakter
Aleksandr Vasyutin
Tommi Vaiho
Jacob Widell Zetterström
Backar
Jesper Nyholm
Hjalmar Ekdal
Jacob Une Larsson
Elliot Käck
Jesper Löfgren
Leo Cornic
Linus Tagesson
Melker Jonsson
Mittfältare
Rasmus Schüller
Magnus Eriksson
Haris Radetinac
Albion Ademi
Emmanuel Banda
Hampus Finndell
Edward Chilufya
Nicklas Bärkroth
Curtis Edwards
Anfallare
Joel Asoro
Kalle Holmberg
Emir Kujovic

Spela på matchen Malmö FF mot Djurgårdens IF

Malmö FF gör första målet: Odds 1.58 hos Unibet

Malmö FF har på pappret allsvenskans bästa lag och man har även visat det vid många tillfällen. Framför allt på hemmaplan brukar man trycka gasen i botten och vara det laget som styr matchen. Detta leder inte sällan till att Malmö skapar hård press på sina motståndare i inledningen av matcherna vilket då leder till att Malmö gör ett mål. Malmö har gjort första målet på hemmaplan i sina åtta senaste matcher.

Över 1.5 av Malmö FF: Odds 1.87 hos Unibet

Malmö har en riktigt vass offensiv med kreativa spelare som Colak, Birmancevic, Berget, Rieks och Christiansen. Dessa spelare är otroligt skickliga spelare indivuellt och kan skapa chanser från ingenting. Detta gör att Malmö FF blir otroligt tunga att möta för motståndarna då man nöter ner dem och skapar chans på chans. Malmö är inte heller ett sådant lag som slår av på pakten när man spelar på hemmaplan. Detta leder inte sällan till att man inte bara gör ett mål utan även flera mål i sina matcher. I sex av Malmös sju senaste hemmamatcher har det blivit minst 2 mål för Malmö FF.

X2 i matchen: Odds 1.85 hos Unibet

Djurgården har under säsongen visat prov på riktigt bra spel och är inne i en fin form. Den enda riktiga plumpen man har haft på senare tid är när man blev överkörda av stockholmskonkurrenten AIK. Men man har repat sig snabbt och senast gjorde man lika mycket slarvsylta av Hammarby som AIK gjorde mot Djurgården. Djurgården har precis som Malmö massor med kvalitet i sin trupp och framför allt är det lagkaptenen Magnus Eriksson som bär fram sitt lag. Djurgården har imponerat under hela säsongen och att enbart ha förlorat två matcher av sina tretton senaste är riktigt imponerade siffror.

Djurgården under 1.5 mål i matchen: Odds 1.40 hos Unibet

Djurgården tar sina poäng och spelet ser ofta bra ut från Stockholmslagets sida. Men att göra mål framåt har inte varit lagets styrka på bortaplan den senaste tiden. Man gör 1 mål och sedan tar det ofta stopp. Man har på sina sex senaste bortamatcher enbart mäktat med att göra över 1.5 mål på bortaplan vid ett tillfälle.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se