Hem rekar-fotboll allsvenskan Du är här

Speltips med höga odds Allsvenskan| AIK – Mamlö

Toppmöte i Allsvenskan väntar när regerande mästaren AIK tar emot mesta mästaren Malmö FF under söndagskvällen. Det är hemmalaget som har mest press på sig eftersom de ligger sex poäng efter MFF och förlorade i första matchen efter uppehållet mot IFK Norrköping med 2-0. Dimitriadis drog på sig ett rött kort och är därmed avstängd och missar matchen mot Malmö. Inför den viktiga toppmatchen har 888sport valt att boosta oddsen rejält på både AIK och Malmö FF. Seger för AIK ligger på 17,0 i odds (tidigare 3,0) medan MFF-vinst ger 13 gånger insatsen (tidigare 2,43). Använd koden 888BO när du registrerar dig.

Få en oddsboost av 888sport

Har du inte varit medlem tidigare är det hög tid att skapa ett konto idag hos 888sport. Oavsett om du håller på AIK eller MFF, eller bara vill ta del av boostade odds, kan du få tillgång till detta fina erbjudande.

Blir du medlem idag kan du få högre odds på både AIK och Malmö FF:

AIK (tidigare 3,00) NU: 17,00

MFF (tidigare 2,43) NU: 13,00

Så tar du del av 888sports oddsboost AIK – MFF

  1. Skapa ett spelkonto via vår länk
  2. Gör en första insättning (100 kronor minst)
  3. Använd kampanjkoden 888BO vid din första insättning
  4. Placera ett spel på att AIK eller Malmö FF vinner matchen (högsta kvalificerade insats som räknas till kampanjen är 50 kronor)
  5. Be till högre makter att ditt spel går in!

Regler och villkor gäller: +18, bosatt i Sverige, Ny spelare, Singelspel,888Sports regler & villkor gäller

Hemmalaget AIK

AIK har pressen på sig inför söndagens match mot Malmö FF. I första matchen efter uppehållet tog ”Gnaget” emot IFK Norrköping hemma på Friends Arena. Det blev ingen rolig historia för den regerande mästaren då bortalagets Totte Nyman såg till att med sina två mål säkra segern för ”Peking”. Det gör att AIK fortsatt är sex poäng efter Malmö FF i tabellen med lika många matcher spelade. En förlust för ”Gnaget” innebär att avståndet är nio poäng, och då ska det mycket till för att laget ska kunna vara med i guldstriden med tanke på den bredd och de kvalitéer MFF har.

Som salt i såren blev mittbacken Dimitriadis utvisad. Även om AIK:s Twitter-konto tyckte det var en 50/50-duell anser övriga fotbolls-Sverige att det var ganska tydligt med rött kort. Oavsett åsikt missar svenskgreken matchen. Det gör också Saletros efter en varning i matchen mot Norrköping. Det var mittbackens tredje för säsongen och därmed saknar AIK två ordinarie mittbackar.

De tunga avhoppen gör att tränare Richard Norling har en del att fundera på. Som sagt är guldet i praktiken borta vid förlust men däremot gör en seger att avståndet krymps till tre poäng vilket också kan lär ge laget en boost inför sommarens kval till Champions League.

Bortalaget MFF

Malmö FF genrepade mot kroatiska Gorica i en match som slutade 1-1 efter att Marcus Antonsson kvitterat i andra halvlek på inlägg från Markus Rosenberg. Rösler ska vara glad att han har en bred trupp för MFF har varit skadedrabbat under våren. Mot Gorcica saknades fortsatt Fouad Bachirou och Lasse Nielsen som varit borta sedan i våras. Även Rasmus Bengtsson och Jo Inge Berget missade matchen på grund av skador. Guillermo Molins syntes inte heller i matchtruppen men det var på grund av sjukdom.

Tränare Uwe Rösler har sagt att det är osäkert när den skadade kvartetten är tillbaka men att det närmar sig. Han säger att vissa är längre fram än andra och att någon kan vara redo till den viktiga matchen mot AIK. Av förklarliga själ säger han inte vilka då han inte ”vill bjuda AIK på den informationen”.

MFF leder allsvenskan och har inte förlorat sedan april då man föll mot Sundsvall. ”Di blåe” har elva raka matcher utan förlust i Allsvenskan, 13 om vi räknar med de två träningsmatcherna i juni. Malmö FF har trean AIK och tvåan Djurgården på bortaplan i de nästkommande tre omgångarna. Mellan Stockholmslagen möter tar laget emot Örebro hemma på Stadion. Nio poäng på dessa tre matcher och guldet är i praktiken i Malmö trots att bara halva serien är spelad. Första steget är den tuffa bortamatchen mot AIK på söndag!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se