Hem rekar-fotboll Du är här

Allsvenskan: Betfair levererar oddsboost på MFF-AIK

AIK reser till Malmö för att möta de regerande svenska mästarna. Båda lagen vann sina respektive premiärmatcher och de två guldkandidaterna ställs mot varandra redan i den andra omgången av allsvenskan. Vi förväntar oss inget annat än en het tillställning på Swedbank Stadion denna vårdag. Betfair bjuder på förhöjda odds till denna match – 9.00 på Malmö och 20.00 på AIK!

Betfair logo

Det blir sannerligen en spännande fight att beskåda ikväll. Malmö FF har inlett 2018 på strålande vis medans AIK haft en mer turbulent inledning både på och utanför plan.

MFF har inte förlorat mot AIK hemma sedan -96

Malmö har som sagt fortsatt på den inslagna vägen och vunnit varenda tävlingsmatch så här långt in på året. Laget är i final i Svenska cupen där de ställs mot Djurgården den 10 maj och har såklart siktet inställt på ett nytt äventyr ute i Europa. Efter Champions League-gruppspelet 2015 har Malmö säkrat sin ekonomi för en överskådlig framtid och kommer att bli väldigt svåra att rubba de kommande säsongerna, något vi redan sett prov på. På de sex tävlingsmatcher de himmelsblå spelat detta året har de vunnit alla och dessutom hållt nollan i fyra av dessa.

Premiärmatchen mot Elfsborg bjöd inte på någon hållen nolla, men det blev likväl vinst och tre sköna poäng in på kontot. Mattias Svanberg slog till med årets snyggaste mål redan i den andra spelminuten av premiärmatchen när han tjongade in ledningsmålet i bortre krysset. Boråsarna kvitterade genom Viktor Prodell i den 17:e, men efter att Arnor Traustason gett MFF ledningen igen i den 24:e minuten var aldrig bortasegern hotad. Tvärtom var det bud på fler mål för Malmö. Men de fick nöja sig med en 2-1 och tre poäng, vilket också är huvudsaken.

Malmö FF går in i kvällens match med vetskapen om att de inte förlorat hemma mot AIK sedan år 1996 och kommer såklart göra allt som står i deras makt för att den sviten ska fortsätta. Dock får de göra det utan Rasmus Bengtsson och Andreas Vindheim som missar matchen.

Vissa frågetecken i AIK-lägret

Gnaget har haft en tyngre inledning på året, både på och utanför plan. Kaptenen Nils-Eric Johansson tvingades i februari att lägga ner karriären 38 år ung sedan det framkommit att han har problem med hjärtat. Därefter blev Jesper Nyholm drabbad av ett hemskt benbrott som gör att han missar resten av säsongen. Det har alltså inte varit helt lätt för tränare Rickard Norling att försöka reda ut saker och ting.

I Svenska cupen blev det uttåg i semifinalen efter att de förlorat mot Djurgården för första gången på drygt fem år. Kräftgången fortsatte sedan i genrepet mot Helsingborg, där laget fick stryk med 3-1 och spelet såg allt annat än bra ut. Detta fortsatte sedan in i den allsvenska premiären mot nykomlingarna Dalkurd, där det förvisso blev seger med 2-0 hemma på Friends Arena, men spelmässigt lämnade matchen mer att önska ur AIK-perspektiv. Dalkurd hade spelövertaget många stunder och kom också till farliga chanser men saknade den där skärpan som många nykomlingar gör. Tre sköna poäng till AIK blev det dock i premiären, något som inte gnagarna är helt vana vid.

Inför kvällens match saknas förutom Jesper Nyholm också Joel Ekstrand i mittförsvaret för AIK.

Hämta dina boostade odds hos Betfair här

Betfair bjuder på förhöjda odds och förgyller stämningen denna annars ganska ljumna måndag. 9.00 på Malmö och hela 20.00 vid AIK-seger är vad som väntar dig när du tar del av denna feta oddsboost! Så är du inte redan medlem hos Betfair så är det hög tid att bli det nu.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se