Hem nyheter Du är här

AIK bör städa av Željeznicar hemma på Friends Arena

aik

Efter en händelsefattig 0-0-match nere i Bosnien krävs det att AIK gör mål för att gå vidare i Europa League.

Nyförvärven inte med men Nisse tillbaka

Sommarens nyförvärv Nicolas Stefanelli, Rasmus Lindqvist och Robert Taylor får inte medverka ikväll eftersom de inte hann registreras i tid. Sett till hur bra Lindqvist och Stefanelli var i debuten blir det ett offensivt tapp för AIK.

Någon som däremot är tillbaka är Nisse Johansson som missade första mötet då han blev pappa. Han fick följa matchen via mobilen då de ”inte hade Eurosport på sjukhuset” som han sa i en intervju med Sportbladet.

Trolig startelva (3-5-2)

Linnér

Nyholm-Karlsson-Johansson

Sundgren                                Salétros

Ishizaki-Olsson-Thern

Goitom-Markkanen

Trots ett litet offensivt tapp i form av Lindqvist och Stefanelli bör AIK vinna en sån här match och ta sig vidare. De är i grunden ett bättre lag, även om bosnierna stod upp bra på hemmaplan. Men AIK är erkänt starka på Friends Arena och släpper inte till något bakåt. Det räcker med att man får in ett mål och håller tätt så är man vidare och får möta Braga i nästa omgång.

Speltips

Oddsen på den raka ettan ligger på 1.42, vilket inte är sådär jättelockande. Jag har dock hittat två andra intressanta spel. Det ena är 1-0 som exakt resultat till 4.55 i odds, AIK har vunnit med just 1-0 hela 6 gånger i år i Allsvenskan, så det är ett gångbart resultat. Det andra spelet är AIK att vinna och hålla nollan till 1.95. Oddsen hittar ni hos Mobilebet. Har du ännu inte blivit medlem än är det hög tid att bli det, för nu får du en välkomstbonus på 200 % upp till 600 kr! Sätter du in 300 kr får du alltså 900 kr att spela för.

Mobilebet-golf