Hem rekar-fotboll Du är här

AC Milan laddar för sommarens värvning

Leonardo Bonucci till Milan?

Trots att sommarens transferfönster endast varit öppet i två veckor så har det genomförts en hel del stora övergångar. Dagligen figurerar nya rykten rörande flera spelares framtid, silly season är igång på allvar! Här kommer de senaste nyheterna från silly season.

Dani Ceballos

Dani Ceballos är klar för Real Madrid. Den spanska yttermittfältaren lämnar Real Betis för de spanska mästarna och skriver på ett 6-års kontrakt. Ingen transfersumma har offentliggjorts men summan förväntas ligga på omkring 15 miljoner pund. Ceballos har varit het den här sommaren och utsågs till turneringens bästa spelare i U21-EM när Spanien kom tvåa. Ceballos spelade 30 matcher förra säsongen för Real Betis i La Liga och var en av lagets bästa spelare. 20-åringen har under sommaren även jagats av Real Madrids ärkerival FC Barcelona.

Leonardo Bonucci

Juventus mittbackskugge Leonardo Bonucci är på väg bort. Bonucci är ytterst nära en flytt till Serie A-konkurrenten AC Milan. Bonucci har varit ordinarie i både Juventus och Italiens landslag de senaste åren och är en av världens bästa mittbackar. Milan storsatsar denna säsongen och har redan köpt en rad spelare såsom Mateo Musacchio och Andre Silva. Marco Fassone, Milans VD, kommer inte att resa till Kina när laget åker på försäsongsläger utan kommer stanna i Italien för att slutföra övergången. Bonucci har under de senaste åren placerats flitigt i engelska storklubbar som Manchester City och Chelsea men nu lutar det åt Milan istället. Transfersumman uppges hamna på omkring 40 miljoner euro och Bonuccis kontrakt skrivs på fem år. Bonucci förväntas tjäna totalt 10 miljoner euro inklusive bonusar om året och kommer då bli en av de bäst betalda spelarna i Serie A.

Kommer Milan på allvar kunna vara med och fightas om Serie A-titeln den här säsongen? Spela att Milan vinner Serie A till oddset 11,00 hos Bet365. Bet365 erbjuder just nu en bonus, 100% upp till 1000kr.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se