Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips Copa America: Argentina-Paraguay

Argentina-v-Paraguay

Tid 23.30

Plats: Estadio La Portada de La Serena, La Serena, Chile

Äntligen är det dags för det mindre uppskattade Copa America. Igår drog turneringen igång med Chiles 2-0 vinst över Ecuador och idag är det dags för storfavoriten Argentina att starta turneringen där fösta motståndaren är Paraguay.

Argentina kommer i bra from till mötet 4 vinster på senaste 5 matcher. Man har nästan hela truppen skadefri, förutom Gago och Biglia som fattas. Ända ”problemet” för Tata Martino är vem som skall starta på topp med den givne Messi. Blir det Tevez eller Aguero? Eller blir det båda och Di Maria som istället får nöta bänk.

Paraguay kommer med sämre form till matchen där det har blivit endast en vinst på senaste fem matcher och är helt klara underdogs. Noterbart är att Argentinas tränare Tata Martino var den som ledde det paraguayska laget till semi-final i Copa America 2011

Matchspel hos 1-X-2 Bet365

Argentina 1,30

Oavgjort 5,50

Paraguay 10,0

Vårt speltips:

Allt annat än en Argentina vinst är en skräll. Den truppen som Tata Martino befogar ska kunna ganska enkelt slå Paraguay och med flera spelare i bra form som Messi, Aguero och Tevez är frågan inte om Argentina vinner utan hur mycket vinner med!

Bet365 erbjuder Argentina -1 till 1,83 bra odds till ett säkert spel känns det på förhand. Argentina bör vinna matchen men frågan är nöjer de sig med vinst med endast ett mål.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se