Hem rekar-fotboll Du är här

10.00 i odds på Arsenal i Community Shield!

Community Shield Oddsboost

I vanlig ordning tjuvstartar den engelska fotbollen med Community Shield-matchen på Wembley. På söndag drabbar två utav Londons största klubbar samman, Arsenal på den ena sidan och Chelsea FC på den andra. Bara några få månader har hunnit gå sen lagen möttes i FA Cup-finalen, då slutade det med seger för The Gunners. Räkna med en het batalj där båda lagen vill visa att de är redo för den kommande upplagan av Premier League, och inte minst knäppa rivalen på en titel!

 

Klicka här för att komma till spelet!

En match med många frågetecken

Det är alltid svårt att veta vad man har lagen så här tidigt på säsongen. Båda lagen har hållit relativt låg profil under sommarens transferfönster. Arsenal har förstärkt med Sead Kolasinac ifrån Schalke och Alexandre Lacazette ifrån Lyon. Två starka nyförvärv men vad som oroar alla i Arsenal-leden är ryktena om Alexis Sanchez vara eller icke vara. Chilenaren har ryktats bort från klubben under i stort sett hela sommaren och än råder det ingen klarhet i fallet. Skulle man förlora stjärnan får sommarens transferfönster ses som ett stort misslyckande.

Även i Chelsea-läger är man inte helt tillfreds med sommarens Silly Season. Visst, spelare som Alvaro Morata, Antonio Rüdiger och Tiemoue Bakayoko har kommit in men listan med spelare som ryktas ifrån klubben är lång. Efter att redan ha gjort sig av med John Terry, Asmir Begovic och Nemanja Matic så kommer med största sannolikhet även Diego Costa lämna London inom en snar framtid. Förstärkningar kommer att krävas om Chelsea ska kunna vara med och slåss i alla turneringar man är med och deltar i under kommande säsong.

 

En öppen och oviss match

Chelsea FC går in som favoriter i matchen mot Arsenal om man ska se till oddsen, dryga 1.10 punkter skiljer lagen emellan i skrivande stund. Arsenal känns inte helt ofarliga i detta möte, speciellt då man kommer med ett i stort sett helt skadefritt lag medans Antonio Conte får klara sig utan lagets största stjärna Eden Hazard. Då matcher likt denna alltid är svåranalyserade så säkrar vi upp med ett DnB, vilket ger oss knappa 2.40 på Arsenal!

 

Galen oddsboost hos Betfair!

För dig som verkligen vill dryga ut kassan inför den kommande Premier League-säsongen så kör Betfair just nu ett saftigt erbjudande på helgens London-derby. Arsenal går att spela till 10.0 gånger insatsen och Chelsea FC till 8.00 gånger pengarna!

Erbjudandet gäller nya spelare som skapar ett konto via länken ifrån barabetting.com!

 

Ta del utav oddserbjudandet här!