Hem nyheter Du är här

West Ham vs Tottenham – måstematch för Spurs

harry kane

Ikväll är det dags för något mycket ovanligt, det är derbymatch på en fredag i Premier League! För titeljagande Tottenham är det bara seger som gäller, samtidigt kommer West Ham göra allt i sin makt för att förstöra för rivalerna.

Segertåget rullar vidare för Tottenham?

Spurs har gjort en fantastisk säsong, inte minst nu på våren då man har 9 raka segrar och 4 matcher utan insläppt mål. Man betar av motstånd efter motstånd, närmast kommer man från en blytung derbyseger mot Arsenal med 2-0. Nu väntar en annan London-rival, nämligen West Ham. Fortsätter segertåget även ikväll? Eller tar den fina trenden slut nu? Det mesta tyder på seger för Spurs även ikväll.

Ser man till West Hams form och skadeläge är bilden ganska dyster. Laget saknar 7 spelare som alla hade kunnat gå in och spela ikväll. Sakho, Antonio, Obiang, Ogbonna, Töre, Masuaku och Andy Carroll. Där kan vi snacka om kännbara tapp. De har också en svag vårform i bagaget, förvisso har man nu 3 oavgjorda och 1 vinst på de fyra senaste, men innan dess hade man förlorat 5 raka matcher.

Hoppet för West Ham står till att man på ren motivation verkligen visar supportrarna vad en sån här match betyder. De har egentligen inget att förlora och de kan gå in med inställningen att förstöra för Tottenham. Det är något supportrarna hade älskat att se, och självklart är även spelarna medvetna om detta.

I slutändan ska det trots allt mycket till för att Tottenham inte tar tre poäng ikväll. Det här laget har visat att man inte räds någon, inte ens Arsenal.

Hitta de bästa oddsen på matchen hos Mobilbet, och glöm inte bort att du har en grym välkomstbonus att hämta!

mobilbet bonus