Hem nyheter Du är här

VM-kval och bonusar väntar

alli

Scandibet laddar upp inför morgondagens VM-kvalmatcher med att leverera grymma odds och en välkomstbonus upp till 1000 kr för nya spelare. 

England kan säkra VM-biljetten på Wembley

Imorgon ställs Gareth Southgates mannar mot Slovenien hemma på Wembley Stadium. Vid seger är The Three Lions definitivt klara för VM i Ryssland nästa sommar. Det ska dock tilläggas att Slovenien inte alls är ett dåligt lag. Faktum är att gästerna kommer till London med 14 poäng på 8 matcher och enbart 1 poäng efter tvåan Slovakien. Så chansen att knipa en andraplats lever i allra högsta grad för slovenerna. Däremot ska det mycket till om man ens får med sig en poäng i den här matchen. För England är ruskigt starka hemma på Wembley och med en stekhet Harry Kane som bara öser in mål så känns det inte som att någonting kan stoppa dem.

Måstematch för Danmark borta mot Montenegro

Åge Hareides danska landslag ställs imorgon mot Montenegro i ett högintressant möte. Båda lagen har riktigt bra form och det här är en nyckelmatch i kampen om VM-biljetten. Montenegro ligger just nu tvåa på 16 poäng, lika många som Danmark, men med bättre målskillnad. Det är två lag som har riktigt bra form, båda kommer till spel med 3 raka segrar i ryggen. Danskarna står som knappa favoriter sett till oddsen hos Scandibet: 2.20 kontra 3.65 på Montenegro. Men frågan är om det inte är lite snedfördelat? I min bok ska hemmalaget vara favoriter, dels för att det finns högre toppar i laget (med bland annat Jovetic) och dels tack vare hemmaplan.

Se fler odds på VM-kvalet hos Scandibet. Registrera dig nu och få 100 % upp till 1000 kr! Spelbolaget erbjuder mängder med bonusar som gör att du alltid får ut mer av ditt spelande än hos många andra konkurrenter. Bli medlem idag och ta del av den gedigna välkomstbonusen!

Kategorier: