Hem nyheter Du är här

Vinn hockeyresa till Las Vegas

vegas

Publicerat 11/10-2017

Denna kampanj är inte längre tillgänglig.

Las Vegas Golden Knights har inlett debutsäsongen i NHL på ett strålande sätt med tre raka vinster. Nu har du chansen att få uppleva dem på plats denna historiska säsong. Spela hos Leo Vegas så har du chansen att vinna en drömresa med matchbiljetter och mycket annat till staden som aldrig sover.

Leo Vegas åker till Las Vegas

Det kan vara lite förvirrande med Leo Vegas och Las Vegas. Men det är alltså så att spelbolaget Leo Vegas anordnar en grym resa till Las Vegas för att se hockeylaget Las Vegas Golden Knights möta San José Sharks. För att delta i tävlingen som avslutas 15/10 ska du betta på hockey. Den spelare som kammat hem den största nettovinsten får hänga med på resan. Nu är det inte många dagar kvar innan det avgörs så det gäller att vara snabb!

Detta ingår i resan

  • Flygbiljetter tur och retur
  • Transfer
  • Boende på Ceasars Palace Hotel
  • Biljetter till Las Vegas Golden Knights vs San José Sharks

Skulle du inte hamna överst på topplistan kan du ändå få ta del av fina priser. Totalt 9 spelare kommer belönas enligt följande:

2a plats: 3000 kr i gratisspel
3e plats: 2000 kr i gratisspel
4 – 5e plats: 1000 kr i gratisspel
6 – 10e plats: 200 kr i gratisspel

Vad kan vi vänta oss av Golden Knights?

Det nya laget har fått en smakstart på ligan, men det mesta har överskuggats av den fasansfulla massakern som ägde rum i staden veckan innan premiären. Laget har gått samman och enat staden på ett härligt sätt och nu presterar man mycket bra hockey. Storstjärnorna Marc André Fleury i målet och James Neal har tagit det ansvaret som man krävde av dem. Sen återstår det att se hur länge Golden Knights kan bibehålla det här spelet, för det ska tilläggas att det är ett lag som tippats i botten av de flesta experter. Men säsongen är lång och hittills ser det grymt bra ut!

Besök LeoVegas och delta i tävlingen!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se