Hem nyheter Du är här

Vinn en fotbollsresa till Holland-Sverige

unibetresan

Traditionen med Unibetresan fortsätter! Varje år arrangerar Unibet en fotbollsresa till någon skön match, och den här gången är det Blågults match mot Holland borta som gäller. Bli en av de 30 lyckliga vinnarna genom att spela på Sveriges kommande kvalmatcher!

Så här deltar du i tävlingen

Spela på Sveriges matcher mot Bulgarien och Vitryssland hos Unibet så har du chansen att vinna en resa till Holland-Sverige samt två ytterligare resepaket till matchen mot Vitryssland. Spelar du på båda matcherna så ökar dina chanser att vinna.

  1. Logga in på ditt konto
  2. Anmäl dig till kampanjen
  3. Spela för minst 100 kr på Bulgarien-Sverige och/eller Vitryssland-Sverige till minst 1.20 i odds

Det är inte svårare än så.

Det här ingår i resan

  • Flyg tur och retur till Holland från Arlanda
  • Busstransfer
  • Två nätter på hotell
  • Matchbiljetter

Det är inte fy skam direkt. Här får du alltså ett komplett paket, så ta chansen att bli en vinnare nu!

Spelvärde på Sverige mot Bulgarien

Unibet erbjuder nu 1.78 i odds på svensk seger borta mot Bulgarien. Det finns ett klart spelvärde i det. Sverige har i grund och botten ett klart bättre lag än bulgarerna. Dessutom saknas kaptenen Svetoslav Dyakov (kaptenen), Nikolay Mihaylov, Alexandar Tonev, och Spas Delev i hemmalaget.

Blågult är inte bara ett bättre lag på pappret, utan man är också mer samspelta. Janne Andersson har fått till en bra stabilitet i laget som fungerar lika bra hemma som borta. Det är också glädjande att nyckelspelarna Emil Forsberg och Albin Ekdal har öppnat starkt i sina klubblag och tycks pricka in formtoppen.

Så nu jobbar vi in en svensk seger, spela på matchen och vinn resan till Holland!

Besök Unibet

Kategorier: