Hem nyheter Du är här

Vinn drömresan till Liverpool med RedBet

redbet

Redbet har plockat fram en riktigt grym resa där du har chansen att se toppmötet på Anfield mellan antagonisterna Liverpool och Manchester United. Allt du behöver göra är att sätta in en hundring och spela så är du med i utlottningen!

Sätt in 100 spänn och vinn resan

När Redbet bjuder in till resa så sparas det inte på krutet. Det här blir ingen fattig resa utan vi snackar toppklass på det mesta. Du får inte bara flygbiljetter och matchbiljetter, utan även tre nätters hotellvistelse på ett skönt ställe. Allt detta kan du och en kompis få njuta av. Resan är värd hela 30 000 kr, så då förstår ni att det blir något utöver det vanliga.

Följ bara dessa instruktioner för att vara med i utlottningen

  • Gör en insättning på 100 kr med koden RESA
  • För varje 100 kr du omsätter på 1.80 får du en lott
  • Ju mer du omsätter, desto fler lotter kan du få

Nya kunder som deltar i tävlingen får även två gratis spel värda 100 kr styck. Dragningen kommer att ske den 2:a oktober.

Om matchen

Liverpool-Manchester United är ett av Englands mest klassiska möten. Sedan generationer tillbaka har dessa lag tampats med varandra i toppen och i år är det kanske hetare än någonsin. Liverpool har bestämt sig för att utmana på riktigt och det har man visat genom att plocka in exempelvis Oxlade-Chamberlain samt Mohamad Salah. United är en av förhandsfavoriterna att vinna och nu när man signat upp Zlatan Ibrahimovic som lär ansluta i full träning efter jul, så har man ett riktigt kanonlag. Men det är ingen jättebrådska för Romelu Lukaku är en riktigt pålitlig anfallare.

Datum för matchen är 14:e oktober vilket är en lördag.

Se till att bli medlem hos RedBet nu på en gång så har du chansen att få åka på en resa du sent kommer glömma.

redbet

Kategorier: