Hem nyheter Du är här

Vinn biljetter till Tre Kronor – Tjeckien!

Beijer hockey games är runt hörnet och vi på Barabetting vill ge dig en unik upplevelse. Ta chans att se Tre Kronor live mot Tjeckien. Kolla in våran Facebook sida för att delta i tävlingen. Svara rätt på ett par frågor för att med i utlottningen. Följ stegen här nedan.

Såhär gör du för att delta i tävlingen med chans att vinna biljett till Beijer Hockey Games

 1. Gå direkt till våran Facebook-sida!

  Klicka på denna länk för att komma till Barabettings Facebook-sida.

 2. Delta i tävlingen som finns på sidan

  Svara på de frågor som finns i tävlingen.

 3. Nu är det bara att vänta

  Efter att du har fyllt i dina svar är det bara att vänta.

 4. Vinnarna meddelas på Facebook-sidan på söndag 2/2-2020

  Bara att hålla tummarna att ditt namn dyker upp på sidan som en av vinnarna.

LYCKA TILL önskar Barabetting.com!

Beijer Hockey Games 2020

En av årets största hockeyhändelser för det svenska ishockeylandslaget Tre Kronor drar snart igång. Det är dags för årets upplaga av Beijer Hockey Games som spelas mellan 6-9 februari. I turneringen kommer Sverige att möta några av världens största hockeynationer då de kommer att spela mot Ryssland, Tjeckien och de finska lejonen. Tre Kronor kommer att spela alla sina tre matcher på Ericsson Globe Arena och just du har chans att vinna biljetter till matchen mellan Sverige – Tjeckien. Vi på Barabetting lottar nämligen ut biljetter till några lyckliga vinnare. Redan på söndag presenteras vinnarna på Barabettings Facebook sida, så ta chansen att vinna biljetter till en av årets största händelser.

Så spelas Sveriges matcher

Sverige spelar sin första match redan på torsdag 6/2 mot Tjeckien och nedsläppet är kl:19:00. Nästa match för Tre Kronor går av stapeln på lördag 8/2 mot Ryssland med starttid 16:15 och sista matchen spelar Tre Kronor mot världsmästarna Finland söndag 9/2 där matchen startar 15:45. Räkna med en hel del kvalitetshockey när Sverige ställs mot tre av sina värsta rivaler under de senaste åren där matchen mot Tjeckien sticker ut lite extra eftersom att du har chansen att befinna dig på plats. Skynda dig in på våran Facebook-sida för att ha chansen att vinna en matchbiljett!

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se