Hem nyheter Du är här

Välj ett Premier League-lag och få bonusar

expekt

I helgen är det äntligen dags för lite riktig fotboll igen när ligaspelet rullar vidare. Landslagsspel i all ära, men det är ligaspelet som är det som verkligen betyder något. Expekt har plockat fram en riktig trevlig deal till alla kunder som älskar Premier League. Välj ut ditt favoritlag så får du en bonus varje gång de vinner!

Plocka ditt favoritlag och få bonusar

Vilket är ditt favoritlag i Premier League? Arsenal, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Liverpool, Arsenal eller Tottenham? Välj ett av dem så är du med i kampanjen som kan ge dig bonusar varje helg.

Anmäl dig till kampanjen på Expekts hemsida och välj ett lag. Placera sedan ett spel på minst 500 kr mellan måndag och fredag varje vecka (minst 1.80 i odds). Vinner ditt lag i helgen så tilldelas du en bonus på 100 kr!

  • Välj ett lag
  • Placera ett spel på 500 kr till 1.80
  • Vinner ditt lag får du en bonus på 100 kr

Heta matcher i Premier League i helgen

Först ut väntar ett riktigt hett möte på Etihad Stadium när Manchester City tar emot Liverpool. Några andra sköna matcher är Everton-Tottenham, Stoke-Manchester United, Burnley-Crystal Palace och Swansea-Newcastle United.

Som ni ser finns det några sköna godbitar att ta del av. Så det är bara att slå dig ned i soffan och njuta av världens bästa liga, Premier League.

Passa på att bli medlem hos Expekt om du inte har gjort det ännu. Det finns så mycket att se fram emot: ett fantastiskt utbud, härliga bonusar och mycket mer.

Som ny medlem matchas din första insättning med 100 % upp till 2000 kr. Det innebär alltså att du får 2000 spänn att spela för om du sätter in 1000 kr. Bonusen och insättningen måste satsas 6 gånger på odds över 2.0 eller högre. Notera att e-plånböcker är exkluderade från erbjudandet.

Besök Expekt

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se