Hem nyheter Du är här

United mot semifinal i Carabao Cup

Dags för Manchester United att spela kvartsfinal i Carabao Cup på bortaplan mot Bristol City. De regerande mästarna är ute efter att försvara titeln och Mourinho var nog inte så ledsen när Bristol City drogs.

Förra årets mästare i ligacupen, eller Carabao Cup som den numera heter, spelar ikväll mot Bristol City. Även om Mourinho vill vinna titeln lär det roteras en hel del. Glädjande för United-supportrarna är att Paul Pogba är tillbaka.

Pogba tillbaka

Lagets bästa spelare hittills under säsongen tog ett onödigt rött kort mot Arsenal och missade derbyt mot Manchester City som United förlorade. Fransmannen missade även matcherna mot Bournemouth och West Bromwich Albion. Inför kvällens match är Pogba tillbaka och vi kan förvänta oss honom i startelvan.

Några som också borde få chansen ikväll är svenskarna Zlatan Ibrahimovic och Victor Lindelöf. ”Vigge” hade en oerhört tuff start men i matchen mot Brighton & Hove lossnade det rejält och Lindelöf fick chansen i de efterkommande tre matcherna och gjorde det bra. De senaste två matcherna har det dock blivit bänken för Uniteds dyraste försvarare genom tiderna men ikväll talar allt för att vi hittar honom i startelvan.

Hämta Bonus

Zlatan borde också få chansen från start vilket i så fall innebär den första starten sedan skadan i april mot Anderlecht. De två senaste matcherna har det inte ens blivit ett inhopp men innan det har ”Ibra” fått göra kortare inhopp i princip vid varje match i ligan.

En som också väntar på speltid är Henrikh Mkhitaryan. Armeniern var fantastisk under säsongsinledningen men har inte ens varit i truppen i åtta av de nio senaste matcherna. Tar han sista chansen ikväll eller är karriären i Manchester United redan över?

Betta på 888sport för riktigt bra odds

Vill du spela på kvällens kvartsfinaler eller på sport generellt är 888sport ett riktigt bra alternativ. Med riktigt gedigna bonusar och odds finns där något för alla bettingälskare ute i stugorna. Är du inte redan medlem kan du dessutom ta emot en välkomstbonus som gör att du får en bra start i ditt oddsande. Besök 888sport på direkten för en oddsupplevelse utöver det vanliga.

888 sport

Kategorier: