Hem nyheter Du är här

Tippa med Unibet och vinn kontanter!

champions league

Nu har du chansen att kamma hem den riktigt stora vinsten. Unibet anordnar nämligen en tävling som går ut på att du ska tippa rätt resultat i fem utvalda Champions League-matcher. Prickar du in alla resultat kan du få upp till hela 1 000 000 kronor i kontanter. 

Delta gratis i Unibets tävling

  1. Bli medlem eller logga in hos Unibet
  2. Anmäl dig till tävlingen
  3. Tippa resultat i nedanstående Champions League-matcher

Tisdag

  • FC Barcelona – Juventus

1.70 – 3.85 – 5.00

Häftig öppningsmatch på Camp Nou mellan två giganter. Hemmalaget är stora favoriter enligt oddssättarna. 

  • Manchester United – Basel

1.17 – 7.40 – 16.00

Viktig match för Victor Lindelöf Nilsson som äntligen väntas få chansen från start. Efter en svag försäsong har Västerås-sonen mest fått nöta bänk, men här lär han alltså få starta. Och det skulle i så fall bli en ganska tacksam uppgift. United är givna favoriter och ska vinna.

Onsdag

  • Feyenoord – Manchester City

7.65 – 4.75 – 1.41

Ännu en match med svenskintresse. Det kan bli debut för Samba-Sam (Sam Larsson) i Champions League. Svensken bytte som bekant klubb i Holland från Heerenveen till Feyenoord, men än så länge har han inte tagit en ordinarie tröja i laget. Manchester City lär dock bli för svåra för Feyenoord.

  • Liverpool – Sevilla

1.72 – 4.00 – 4.65

Intressant match här mellan två lag som har något spännande på gång. Liverpool har fått en riktigt bra start i ligan och nyförvärven med Salah i spetsen imponerar. Det var ett tag sen man spelade Champions League och jag tror att de får bästa möjliga öppning. Etta!

  • Tottenham – Borussia Dortmund

2.30 – 3.45 – 3.15

Ett spännande möte mellan två spelmässigt intressanta lag. Tottenham var ett hårsmån från att vinna PL förra året och med Wembley Stadium som hemmaplan är målet glasklart: pokalen ska hem. Dortmund bygger nytt med ny tränare och en hel del nya spelare. Det har inte riktigt satt sig än för något av lagen. Kryssläge här!

Där har du det! Men det finns en annan väg som ger dig bättre chans att vinna: spela för minst 250 kronor på fotboll under kampanjperioden så ger Unibet dig en andra chans in i tävlingen – som en liten push. Spela för totalt 500 kronor under tävlingen så får du ytterligare en chans!

Unibet (310120 no bgr)