Hem nyheter Du är här

Stormatch i Bundesliga när Leverkusen tar emot Bayern München

Publicerat 11/1-2018

Denna kampanj är inte längre tillgänglig.

Bayern München har startat säsongen urstarkt och ligger i skrivande stund etta i ligan och har plockat 41 poäng på 17 matcher. Nu gästar Bayern München BayArena där hemmalaget ännu inte förlorat en match. Blir det en målfest eller en tillbakadragen historia?

Med en trupp fylld av världsstjärnor förväntas Bayern att vinna ligan år efter år och går med stormsteg mot ännu en ligatitel denna säsongen. Bayern har vunnit fyra av sina fem senaste matcher i Bundesliga och har sett väldigt starka ut.  Det som skulle kunna sänka Bayern på förhand är skador på Manuel Neuer och Thiago. Men Bayern har en stark bänk och ska kunna ersätta dessa två på bästa sätt.
Med en stekhet Lewandowski som gjort hela 21 baljor på 26 matcher har man inte några som helst svårigheter med att göra mål. Ska målglada Bayern lyckas få hål på ett Leverkusen som bara släppt in 23 mål och ta tre poäng i jakten på ligatiteln?

Hämta din bonus här

Leverkusen extremt starka hemma på BayArena

Leverkusen har visat sig vara väldigt starka på hemmaplan och har ännu inte förlorat någon hemmamatch. Leverkusen har varit väldigt starka offensivt och gjort 34 kassar. Bara Bayern München och Borussia Dortmund har gjort fler. Bakåt har Leverkusen starka profiler som Jonathan Tah och Sven Bender att luta sig tillbaka mot som hittills gjort det fläckfritt. Nu ställs Leverkusen inför ett riktigt prov och det är viktigt att det fungerar både framåt och bakåt. Kevin Volland och Leon Bailey har stått för flest mål hittills i den interna skytteligan med 9 respektive 8 mål. Ett frågetecken inför matchen är Leon Bailey som varit sjuk sedan den 3:e januari. Han är en av de första namnen på laguppställningen från tränarens sida. Vi hoppas för matchens- och Leverkusens skull att han lyckas bli frisk. Kan Leverkusen plocka tre välbehövliga poäng och knappa in på serieledande Bayern München?

Spela på matchen hos LeoVegas

Spelbolaget LeoVegas har en grymt bra välkomstbonus och förutom höga odds och sport från all världens hörn, hittar du även en grymt stor marknad med allt från casino till slots.
Bli medlem hos LeoVegas idag och du lär inte bli besviken!

Leovegas logg

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se