Hem nyheter Du är här

Stoke gästar The Theatre of Dreams i en måstematch

Det är ett stabilt Manchester United som tar emot ett Stoke som ligger på nedflyttningsplats. En måstematch för båda lagen. Det är bli en öppen historia då båda lagen behöver ta tre poäng.

Manchester United som är starka på Old Trafford tar emot ett svagt Stoke City

Manchester United och Mourinho har varit väldigt ifrågasatta då fansen tycker United har börjat spela tråkig fotboll under Mourinho. Mourinho fokuserar på defensiv fotboll med kontringar,raka motsatsen till vad exempelvis Sir Alex ville spela för fotboll. Unitedfansen har ändå fått se många stabila resultat, vilket resulterar i en andraplats tätt före Chelsea och bakom superba Manchester City.
Manchester United har en gedigen skadelista där tongivande spelare som Zlatan Ibrahimovic, Antonio Valencia, Eric Bailly och Michael Carrick finns på, men borde utan svårigheter ersätta dessa med tanke på vad man har för spelare på bänken. Defensiven har varit Uniteds starka sida och man har endast släppt in sexton mål på 22 matcher vilket är mer än godkänt. Även anfallet har varit stabilt och man har i skrivande stund gjort 45 baljor. Man behöver tre viktiga poäng i kampen om en Champions Leagueplats då PL-titeln redan kan ses som hemma i den blå delen av Manchester.

Hämta din bonus

Ett pressat Stoke åker till Manchester

Det är ett Stoke som presterat under all kritik denna säsong och har nyligen sparkat tränaren Mark Hughes. Det är många trådar man behöver dra i för att laget ska komma igång igen för att vara det stabila Stoke alla Premier Leaguelag räds att möta. Man behöver alla poäng man kan komma över då man för tillfället ligger på artondeplats och under nedflyttningsstrecket. Stoke har inte hittat någon stabilitet varken framåt eller bakåt överhuvudtaget. Stoke har bara lyckats producera 22 mål samtidigt som man släppt in hela 47 på 22 matcher. Stoke City som annars är kända för att hålla tätt bakåt och vara ett av Premier Leagues svåraste lag att nöta hål på. Stoke kommer till ”Theatre of Dreams” med bara fyra poäng på sina fem senaste matcher i bagaget och behöver verkligen steppa upp om man ska lyckas ta poäng på Old Trafford.

Spela på matchen hos Royal Panda

Royal Panda har förutom en grym välkomstbonus en hel värld fylld av odds och spel. Oavsett vad du är intresserad av att spela på så lär Royal Panda täcka alla dina behov. Bli medlem idag hos Royal Panda och du kommer inte bli missnöjd!

 

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se