Hem nyheter Du är här

Spelvärde på Polen mot England

polen

Utgångsläget är enkelt: Sverige måste vinna mot Slovakien samtidigt som Polen måste slå England. Hur stora chanser har Blågult? Inte jättestora, men jag vill höja ett varningens finger för Polen som har goda chanser att störa England.

England bör frukta Polen

Polen förlorade snöpligt öppningsmatchen mot Slovakien med 1-2. Sedan höll man länge jämna steg med Sverige och lyckades få in en kvittering till 2-2 i slutskedet.

Jag tror Polen har en god chans att nå åtminstone ett kryss mot England. De är i jämförelse med sina motståndare, snabba och kontringsstarka. Mot Sverige stack man upp med flera livsfarliga kontringar. England har så klart ett bättre lag på pappret, men de är lite tröga. Där kan Polen med sina snabba spelvändningar straffa engelsmännen.

Det finns dock frågetecken för försvarsspelet i Polen, vilket vi kunde se i matchen mot Sverige där det uppstod stora ytor.

Stort spelvärde på Polen

Det känns som att oddssättarna har övervärderat England och underskattat Polen – å det grövsta. England står just nu i 1.48 att vinna, Polen i 6.00 och X i 4.00. Så stora favoriter är absolut inte England.

Polen spelar på hemmaplan inför fanatiska fans, de har ett spel som inte passar England och de måste vinna.

Kvällens spel:

X2 (Polen eller oavgjort) ger 2.40 hos Expekt. Det är ett, i mitt tycke, galet överodds.

Registrera dig hos Expekt och hämta din välkomstbonus på 100 % upp till 2000 kr!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se