Hem nyheter Du är här

Speltips inför tisdagens Champions League

sevilla

Spartak Moskva – Sevilla (2) 1.95@Bethard

Spartak lyckades nå kryss mot Liverpool i senaste omgången (1-1) och har en bra form med 8 raka tävlingsmatcher utan förlust. Trots det ligger man 8 poäng efter serieledande Zenit i ligan.

Sevilla ligger på femte plats i ligan, 6 poäng efter Barcelona. Formen är precis som Spartak god, även om de förlorade mot Athletic Bilbao senast med 0-1. Men det här är ett riktigt bra lag som visade borta mot Liverpool att man kan vara en nagel i ögat på de allra största klubbarna.

Sevilla har extremt mycket rutin från den här typen av matcher, och det är i grund och botten ett klart bättre lag än Spartak. Dessutom har de visat att man kan störa stora lag på bortaplan. Tvåan spelas.

Manchester City – Napoli (1) 1.66@Bethard

Man City bara ångar på med full kraft. Laget öser in mål och nyförvärven som anlände i somras ser starka ut. Truppen är bred och fylld av spetsspelare som på egen hand kan avgöra matcher. I kväll ställs man mot ett Napoli som leder Serie A. Men, ja det finns ett stort men här, uppgifter gör gällande att tränare Sarri kommer rotera en hel del spelare. Kanske är det så att man anser att andraplatsen i gruppen inte är trolig att nå. Utåt sett har man i alla fall sagt att det är ligan som är det viktiga. Därför spelar jag ettan här. Håll utkik nära inpå matchstart för att se om elvorna dock.