Hem nyheter Du är här

Spela på VM-kvalet och få free bets

betsson

Ikväll är det dags för vårt blågula landslag att ta emot Bulgarien i kvalet till fotbolls-VM i Ryssland nästa år. Sverige leder gruppen och kan vid seger ikväll koppla ett grepp om gruppen. Betsson ger alla medlemmar två riskfria spel på valfri kvalmatch!

Ett gratisspel till varje match

Hos Betsson får du två riskfria spel värda 100 kr styck att lägga på VM-kvalet, förslagsvis Sveriges nästkommande matcher. Det enda du behöver göra är att aktivera dem, och det gör du superenkelt genom att logga in på ditt konto och gå till kampanjen.

  1. Anmäl dig till kampanjen
  2. Spela riskfritt på valfritt odds i VM-kvalet
  3. Vinn eller få pengarna tillbaka

Ditt första free bet är tillgängligt fram till den 2 september 23:59 och ditt andra till 3 september 00:01.

Men som om det inte vore nog har du även chansen att vinna ett fint pris! Betsson delar även ut ett så kallat Bettsonkit. I det ingår USB-högtalare, handduk, träningströja och ett paraply. Paketen tilldelas de två spelare som prickat in högst odds på sina vinstkuponger tilldelas dessa unika Betssonkit.

Klicka här för att komma till kampanjen.

Bra odds på Sverige ikväll

Oddsen på Sverige har förvisso gått ner en del, men det finns fortfarande värde i det. Men det gäller att vara snabb för det lär sjunka ännu mer. Betsson ger nu 1.72 gånger pengarna på svensk seger, det är helt ok. Så vi kan bara ge rådet att hugga det direkt. Allt ner till 1.70 är spelvärt.

Sverige har ett klart bättre lag än Bulgarien och bör vinna. Det ska även tilläggas att Bulgarien saknar fyra av sina ordninarie spelare till kvällens match.

Blågult fick ett sent avbräck igår då Alexander Fransson tvingades lämna truppen på grund av skada. Det ska dock inte spela någon roll då han ändå inte var tänkt att starta.

Bli medlem hos Betsson nu om du ännu inte gjort det. Alla nya spelare får 100 % upp till 1000 kr på sin första insättning. Så vad väntar du på? Bli en vinnare hos Betsson redan idag!

Betsson

Kategorier: