Hem nyheter Du är här

Spännande match väntas på El Madrigal i Copa Del Rey

Det är ett piskat ”Los Submarinos Amarillos” som tar emot CD Leganés på El Madrigal i Valencia på torsdagkväll. Efter att ha förlorat den tidigare matchen med 0-1 är detta en måstematch för Villarreal om man ska ta sig vidare i Copa Del Rey

Villarreal ska på pappret inte ha några svårigheter med CD Leganés, men charmen med cuperna är att allt kan hända!
Villarreal ligger på en respektabel sjätteplats i La Liga, men för tillfället ligger Villarreal i farozonen att mista sin Europa Leagueplats om man inte tar sig i kragen och börjar leverera framåt respektive bakåt.
Villarreal har förlitat sig väldigt mycket på målskyttet från Cedric Bakambu och Carlos Bacca som gjort nio respektive fem mål i ligan.
Bakåt har det varit ännu svajjigare och Villarreal har i skrivande stund släppt in hela 21 mål på 18 matcher, vilket absolut inte är godkänt för ett lag som Villarreal. Dessutom har man tidigare tidigare varit känt för att vara svåra att få hål på och samtidigt varit väldigt målglada framåt så det är dags att bevisa detta nu!

Hämta bonus

CD Leganés har haft en väldigt bra säsong hittills
CD Leganés flyttades upp till La liga så sent som säsongen 2015/2016 och ligger just nu på en väldigt respektabel 9e plats i La liga. Man har bara gjort tretton baljor framåt och mittfältaren Gabriel har gjort fem av dem vilket inte är riktigt optimalt och resten av gänget måste börja leverera framåt.
Anledningen till att man ligger där man ligger i ligan är att man endast har släppt in 14 mål vilket bara är mindre än FC Barcelona och Atlético Madrid. Det är mycket respektabelt med tanke på att detta är deras andra säsong i La Liga. Det ska bli riktigt spännande att se om Villarreal lyckas få hål på CD Leganés eller om man ska kunna skrälla sig igenom ännu en runda av Copa Del Rey.

Spela på matchen hos Royal Panda
Vill du hitta bra odds på allt från fotboll till casinospel med enorma jackpottar? Då skall du vända dig till RoyalPanda. Just nu får du som ny kund en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor. Bli medlem idag och du lär inte bli missnöjd!

 

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se