Hem nyheter Du är här

Silly Season: Van Dijk har bestämt sig

van dijk  Den eviga följetongen Virgil Van Dijk och hans nästa klubbadress verkar gå mot sitt slut. Nu uppger flertalet brittiska medier att holländaren bestämt sig för Liverpool.

Liverpools dyraste värvning genom tiderna

60 miljoner pund sägs Liverpool vara beredda att betala för mittbacken. Med det skulle han bli klubbens dyraste transfer genom alla tider. Därtill sägs lönekravet ligga på 200 000 pund/vecka, vilket gör honom till den bäst betalda spelaren i klubben.

Nyckeln till affären sägs vara Jürgen Klopp och hans visioner för klubben. Det ska till slut ha varit den avgörande faktorn för Van Dijks klubbval. Klopp ser honom också som en nyckelspelare direkt, till skillnad från exempelvis Chelsea där han inte skulle få samma betydande roll.

Inget är dock påskrivet och klart utan det återstår en del detaljer. Bland annat ska de personliga villkoren slutligen förhandlas så att det passar alla parter. Men som sagt, nu är det nära.

För Liverpools del skulle det bli en stor prestigevärvning att man kan attrahera en spelare till klubben framför storheter som Manchester City och Chelsea.

Hos spelbolaget ComeOn kan du just nu betta på nästa säsongs ligavinnare i Premier League. Liverpool, med detta nyförvärv i hamn ligger just nu på 11.00 i odds. Favoriter är Chelsea som står i 3.00 gånger pengarna. Registrera dig hos ComeOn nu och passa på att ta del av ett grymt välkomsterbjudande!

Comeon bonus