Hem nyheter Du är här

Silly season tisdag: Mbappé, Guidetti och Lacazette i fokus

mbappe

Här kommer dagens sillysvep!

Premier League

Alexandre Lacazettes vara eller icke vara i Lyon är på väg mot ett slut. I alla fall om man ska tro L’Equipe som hävdar att anfallaren kommer skriva på för Arsenal idag.

La Liga

John Guidetti har ryktats vara på väg bort från Celta Vigo efter att den nye tränaren meddelat att svensken inte ingår i hans planer. Nu skriver fotbollskanalen att Guidetti får försäsongen på sig att visa att han håller. Gör han inte det kommer han lämna.

Ligue 1

Kylian Mbappé har efter sin succésäsong i Monaco varit ett hett namn för Europas storklubbar. Nu har det sipprat ut rykten om att nästa flytt kan ske inom Ligue 1. PSG är intresserade och ska ha anordnat ett möte med spelarens far.

Luis Gustavo har skrivit på för Marsielle. Den 29-årige mittfältaren har de senaste säsongerna tillhört tyska Wolfsburg, men efter ett svagt 2016/2017 var tyskarna beredda att sälja honom. Marsielle betalar 8 miljoner euro för att köpa loss honom.

Allsvenskan

I Allsvenskan är det Stockholmsklubbarna som står för showen. AIK har värvat argentinaren Stefanello, ytterbacken Rasmus Lindqvist och nu senast en finsk mittfältare vid namn Robert Taylor. Idag kom också uppgifter om att mittbacken Sauli Väisänen är på väg att lämna klubben för den italienska nykomlingen Spal.

I Djurgården ryktas det om att Kerim Mrabti kommer lämna klubben för utlandet. De klubbarna som sägs ligga i förarsätet är Krasnodar och FC Groningen.

Spela på Silly Season hos Mobilebet

mobilbet bonus

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se