Hem nyheter Du är här

Silly season onsdag

benzema

Premier League

Leicester har hittat en ny andremålvakt, det handlar om Hull Citys Eldin Jakupovic som har skrivit på ett treårskontrakt.

Alexis Sanchez verkar allt närmare en flytt från Arsenal då bland annat PSG har visat stort intresse. Enligt Daily Express kan hans ersättare bli ingen mindre än Karim Benzema, en spelare som Arsene Wenger länge har varit ute efter. Men med tanke på att Morata verkar vara på väg bort från Real ska det nog mycket till för att spanjorerna ska släppa anfallaren.

Serie A

Mattia De Sciglio är enligt Juventus egna twitterkonto klar för mästarlaget. Han ska i detta nu göra sin läkarundersökning för klubben.

Antonio Cassano skrev nyligen på för Hellas Verona men bara åtta dagar senare kommer han med beskedet att det inte blir något. Han ska helt enkelt lägga av. Enligt Gazzettan är det familjeproblem som ligger bakom beslutet.

Bundesliga

Thomas Müller har tillhört Bayern München hela sin karriär, men nu kanske det är dags att packa resväskan. För enligt tidningen Bild jagas tysken av Chelsea, Arsenal, Liverpool och Juventus. Bayerns ordförande, Karl-Heinz Rumenigge håller dock hårt i spelaren och säger till Bild att ”Thomas Müller kan man alltjämt inte köpa”.

Naby Keita och Emil Forsberg kommer inte släppas av Red Bull Leipzig. Detta enligt ägaren Dietmar Mateschitz som säger att det inte finns någon chans att de lämnar klubben. Leipzig har tackat nej till bud från Liverpool på hela 718 miljoner för Keita.

Allsvenskan

Gefle IF ligger minst sagt skrynkligt till i Superettan och letar nu febrilt efter förstärkningar som kan lyfta laget. Två av dem kan bli djurgårdsduon Marcus Hansson och Amadou Jawo, bägge med ett förflutet i klubben. Enligt Gefle Dagblad vill klubben låna spelarna åtminstone säsongen ut.

Emir Kujovic har ryktats till Allsvenskan hela våren, men enligt Expressen kommer det inte bli någon återkomst. Istället sägs Kujovic vara klar för spel i tyska andraligan och Fortuna Düsseldorf.

I AIK väntas Sauli Väisänen lämna klubben för Italienska Spal, men detta kommer bara ske under förutsättning att en ersättare är på plats. Enligt Expressen kan Dalkurds 22-årige mittback Henrik Löfkvist bli den spelaren.

Eredivisie

Sam Larsson har varit väldigt tydlig med att han vill lämna Heerenveen, bland annat ställde han inte upp på lagfotot häromdagen. En anledning kan vara att han är på väg bort, och det senaste ryktet säger att han blir lagkamrat med John Guidetti i Celta Vigo.

Simon Tibbling vill bort från Groningen och har uppgetts vara nära danska Bröndby. Nu skriver holländska Voetbal International att det bara är en tidsfråga innan mittfältaren lämnar klubben. Frågan är var han hamnar härnäst? Blir det Bröndby eller kommer någon annan med bättre bud?

Spela på Silly Season hos William Hill

WilliamHill (310120 no bgr)