Hem nyheter Du är här

Silly season onsdag 26/7

mbappe

Blaise Matuidi kan lämna PSG, mittfältaren har uppvaktats av Juventus och på frågan om han är på väg dit gav han ett subtilt leende. Detta har givetvis gett ryktet ännu mer näring och mycket pekar nu på att han kommer spela i Juve nästa säsong.

Barcelona sägs vara överens med Philippe Coutinho om en övergång. Nu återstår ”bara” att komma överens med Liverpool. Förhandlingar pågår och enligt katalansk radio kräver engelsmännen så mycket som 960 miljoner kronor för att släppa sin guldklimp.

Thomas Lemar är en jagad man, Monacos succéspelare från förra säsongen har dragit till sig intresse från storklubbarna. Arsenal har legat på och försökt knyta till sig honom, men Monaco har nobbat samtliga bud hittills. Men nu försöker Arsenal på nytt och de sägs vara villiga att betala 520 miljoner kronor för mittfältaren.

Mbappé till Real Madrid och Bale till United? Enligt L’Equipe är Real beredda att betala hutlösa summor för Mbappé, men för att det ska gå igenom måste de göra sig av med lönekostnader. En som kan få stryka på foten är Gareth Bale – till Uniteds stora lycka. De kan nämligen få köpa honom för en betydligt lägre summa än vad som var tanken från början.

Mycket som händer i Allsvenskan

Sam Johnson har det tungt i Kina och börjar nu se sig om efter ny klubb. Enligt hans rådgivare kan det bli aktuellt med Allsvenskan igen. De klubbar som är på tapeten är hans tidigare klubb Djurgården i kombination med Malmö och IFK Göteborg.

Malmö har redan tappat Pa Konate till SPAL och nu kan näste man på tur bli Erdal Rakip. Enligt italienska uppgifter är Serie A-nykomlingen mycket angelägna om att knyta till sig mittfältaren vars kontrakt med Malmö går ut vid årsskiftet.

Halmstads anfallare Fredrik Olsson har skrivit på för sin gamla klubb, Jönköpings Södra där han vann Superettans skytteliga 2015. Olsson gjorde 17 mål på 37 matcher i HBK, men sedan Igor Krulj tog över som tränare har han mest fått nöta bänk.

Hos Unibet kan du spela på silly season, till exempel erbjuder de 1.65 gånger pengarna på att Thomas Lemar går till Arsenal. 

Unibet

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se