Hem nyheter Du är här

Silly season fredag

draxler

Premier League

Tottenham har signat Davinson Sanchez från Ajax för 430 miljoner kronor, vilket är transferrekord för klubben.

Johnny Evans, tidigare Manchester United, nu i WBA, kan vara på väg till Manchester City. En inte helt okomplicerad övergång om det skulle bli av då Evans har fått sin fotbollsuppfostran i rivalen United. Enligt BBC pågår nu förhandlingar mellan klubbarna.

Julian Draxler kan vara på väg till Arsenal, detta uppger The Times idag. Anledningen sägs vara att PSG vill göra sig av med löneutrymme efter att Neymar anslutit från Barcelona. Draxler kan bli en som får lämna och Arsenal har anmält sitt intresse.

Ligue 1

Sam Larsson gjorde tidigt klart att han ville lämna Heerenveen och var så angelägen om att flytta att han till och med struntade i att dyka upp på träningarna. Nu har han gjort klart med en ny klubb och det blir inte Ajax, Fiorentina eller någon annan av de storklubbar som det ryktats om. I stället har han skrivit på för Metz i Ligue 1.

Serie A

Östersunds succéspelare Saman Ghoddos har lockat till sig intresse från utlandet. Senast i raden av klubbar är italienska Chievo som sägs vara beredda att betala dryga 20 miljoner kronor för anfallaren. Ordförande Kindberg förnekar dock att han har haft kontakt med Chievo.

Nikola Kalinic har ryktats bort från Fiorentina, tydligen ska han ha tackat nej till ett superbud från Kina. Anfallaren vill i stället stanna i Italien och Milan har tidigare visat stort intresse. Det har till och med gått så långt att kroaten slutat träna med laget. Kan det snabba på en övergång till Milan? Vi får väl se.

Bundesliga

Kevin-Prince Boateng lämnade nyligen Las Palmas av familjeskäl. Nu är han ytterst nära att skriva på för en ny klubb. Det handlar om Eintracht Frankfurt, och affären är mycket nära. Idag publicerade de en bild på Boateng, från vad som verkar vara en läkarundersökning.

 

Betta på Silly Season hos Bethard

Bethard bonus

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se