Hem nyheter Du är här

Riskfria spel och free spins varje CL-omgång

CL

Gårdagen bjöd på en rad härliga matcher, bland annat FC Barcelonas kross av Juventus och PSG:s totala överkörning av Mikael Lustigs Celtic. Idag är det onsdag och dags för ännu ett koppel CL-matcher. Guts ger dig ett riskfritt spel varje CL-omgång i gruppspelet. Häng på!

Guts bjuder på free spins och free bets till CL

 

Logga in eller bli medlem hos Guts och ta del av dagens skönaste erbjudande! Gå sedan in på odds – kampanjer så hittar du kvällens erbjudande.

Placera ett live-spel värt 100 kr eller mer på valfri Champions League-match ikväll, vinner du så är det bara att gratulera, då får du behålla hela kakan. Skulle du förlora krediteras ditt konto med 100 kr sportbonus. Och som om det inte vore nog får du även 10 free spins på det nya spelet Sticky Bandits. I vanlig ordning är det inga omsättningskrav på gratissnurren så om du vinner får du behålla allt!

Sport bonusen har ett omsättningskrav på x4 och måste användas på odds över 1.80.

Kvällens utbud i Champions League

  • Liverpool – Sevilla
  • Porto – Besiktas
  • Real Madrid – Apoel
  • Shaktar – Napoli
  • Maribor – Sparta Moskva
  • RB Leipzig – Monaco
  • Tottenham – Dortmund
  • Feyenoord – Manchester City

För svensk del ser vi fram emot Emil Forsbergs debut för RB Leipzig mot Monaco. Forsberg är en nyckelspelare för RB Leipzig och kommer givetvis starta. Sedan har vi Sam Larssons nya lag, Feyenoord, som ställs mot Manchester City hemma.

Tottenham – Dortmund är kanske den spelmässigt mest intressanta matchen. Det är två lag som står för en modern, snabb fotboll och frågan är om båda lagen vågar köra på fullt ut?

Kliv in hos Guts på en gång och spana in oddsen inför kvällens matcher. Är det så att du ännu inte blivit medlem kan vi bara gratulera. Nya medlemmar får en sport bonus på hela 125 % upp till 1250 kr! Ett helt otroligt erbjudande helt enkelt, så det finns inget att tveka på – häng med in hos Guts sportsbook!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se