Hem nyheter Du är här

Real Madrid vs Atletico Madrid 8/4

Real Madrid vs Atletico Madrid

Lördagen bjuder på fotbollsunderhållning i världsklass när Real Madrid tar emot Atletico Madrid i ett stekhett derby på Santiago Bernabeu. Hemmalaget har ett drömläge att rycka ifrån Barcelona i toppen samtidigt som Atletico krigar för att befästa CL-platsen. 

Real Madrid visar mästarform

Hemmalaget Real Madrid har visat riktiga mästartakter på sistone när man städat av lag efter lag. Trots att Zidane roterat kraftigt i laget har Real gått som tåget. Los Blancos har på de sex senaste matcherna tagit full pott.

Inför lördagens derby saknas bara Raphael Varane, i övrigt är det ett fulltaligt lag. Förra mötet mellan lagen slutade med en komfortabel seger för Real Madrid med 3-0.

Skadedrabbat Altetico jagar CL

Det är positiva tongångar i Atletico Madrid efter sju raka matcher utan förlust och tre raka segrar. Men det är trots allt ett skadedrabbat lag som kommer springa ut på Santiago Bernabeu på lördag. Kevin Gameiro, Nicolas Gaitan, Miguel Angel Moya, Sime Vrsaljko, Tiago och Augusto Fernandez missar alla matchen på grund av skador. Där finns en hel del kännbara tapp minst sagt.

Tips

Vi tror att Real Madrid kommer ta hem det här. De är i grunden ett bättre lag och har inga skador som stör. Zidane har också visat att han är en man som kan leda laget i de stora matcherna. Hemma på Santiago Bernabeu är de dessutom otroligt starka, sedan har man också plusstatistik på Ateltico den här säsongen.

Den raka ettan kan spelas till 1.74@Casinostugan

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se