Hem nyheter Du är här

Premier League: Ny match väntar Mourinhos mannar!

Efter tre halvhjärtade insatser för Manchester United är det på lördagen dags att visa att man är ett lag att räkna med inför slutstriden i Premier League. Man har förvisso lyckats bra i ligan och ligger för närvarande på en andraplats. Men om man inte lyckas vända skutan på rätt väg igen finns risk att de andra lagen kommer ikapp. Avspark lördag mellan Manchester United – Southampton, Old Trafford 16:00.

888

Efter den senaste matchens resultat där man på tilläggstid lyckades kvittera mot Burnley, så är det inte mycket som ser ljust ut för Manchester United. Laget har börjat bra i ligan men uttåget mot Birstol City verkar ha tagit hårdare på Spelarna än man tidigare befarat. Att sedan José Mourinho går ut och skyller den senaste tidens resultat på att man bara spenderat tre miljarder gör att han indirekt säger till spelarna att de inte håller måttet. Med de laget José Mourinho har så borde man kunna slå såväl Bristol City som Burnley, Men inte om man frågar portugisen.

Hur som helst så började Manchester United under tisdagens match med att ha Zlatan Ibrahimovic i startelvan. Det var första gången som svensken fick starta en Premier League match sedan sin åtäcka korsbandsskada som inträffade i i april förra året. Dessvärre var det ingen lyckad ”Comeback” för svensken.

Lingard poängräddare

Efter en svag första halvlek som betydde 0-2 till Burnley så byttes svensken ut till förmån för Jesse Lingard. Detta visades vara ett klockrent byte då Lingard först reducerade, och sedan på övertid kvittera, vilket innebar att United kom undan med blotta förskräckelsen. Dessvärre var det dock ett poängtapp som vi blivit allt för vana att United numera. Frågan är om man kommer tappa ytterligare mark till helgen.

Vill du spela på matchen mellan Manchester United – Southampton, eller någon av de andra matcherna i Premier League så har 888sport ett grym utbud av odds i alla dess former. Just nu får du som ny kund en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor.

Hämta bonus här!

Kategorier: