Hem nyheter Du är här

Premier League: Londonderby med bra odds!

Arsenal hade på nyårsafton en tuff bortamatch mot ingen mindre än West Bromwich Albion. Matchen blev tyvärr oavgjord (1-1), vilket måste räknas som en absolut missräkning. Trots att man haft ett bra spel under de senaste matcherna så var det en match som var otroligt dålig. Trots att man tog ledningen en bra bit in i matchen så kunde man dessvärre inte hålla i ledningen matchen ut. I den 89:e minuten så kunde West Bromwich kvittera på straff. Därför ser vi med spänning framemot onsdagens drabbning när Chelsea kommer på besök. Avspark 20:45 på Emirates Stadium.

Black Royal Panda

Özil skadad

Matchen mot West Bromwich som ligger sist i ligan borde inte vara några som helst bekymmer för The Gunners. Men som tidigare har Arsenal i årets Premier League haft det otroligt svårt att vinna på bortaplan och nyårsaftons match skulle inte komma att vara ett undentag. Mezut Özil visade sig ha dragit på sig en knäskada och det ser därför väldigt inte alls bra ut då knäskador kan vara förädiska.

Arsenals första halvlek var ingen halvlek som Wenger kommer tänka tillbaka på när han summerar sin tid i Arsenal. Tvärtom så var det en riktigt dålig första halvlek och man bör kunna förvänta sig mer av ett lag som Arsenal. Redan i inledningen av matchen så tvingades Kolasinac utgå med en befarad knäskada som förmodligen gör att han blir borta  i ett par några matcher.

Trots att man hade 1-0 till matchens sista minuter så lyckades man inte hålla resultatet matchen ut och därför vara det riktigt frustrerande när man i slutet får straff emot sig. Rodriguez gjorde inget misstag och gjorde 1-1. Detta gjorde att Arsenal börjar det nya året på en sjätteplats och vill man på allvar vara med om de så åtråvärda Champions Leagueplatserna så är det hög tid att bruka allvar, annars finns risk att man inte får spela Champions League detta året heller.

Vill du spela på matchen mellan Arsenal FC och Chelsea FC så har Royal Panda ett grymt utbud av odds i alla dess former. Just nu får du som ny kund en välkomsbonus på 100% upp till 1000 kronor.

Hämta bonus nu!

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se