Hem nyheter Du är här

Portugal-Spanien: spelvärde på Portugal

renato sanches

Derby mellan grannländerna Portugal och Spanien i U21-EM, två lag som vann premiären på ett komfortabelt sätt. I och med att endast en grupptvåa går vidare blir denna match mer eller mindre avgörande för utgången av turneringen.

Spanien är favoriter

Öppningsmatchen mot Makedonien blev en match utan någon som helst nerv. Spanien dominerade från start till mål, Marco Asensio var matchens förgrundsfigur med tre mål varav en drömträff från 25 meter, övriga målen gjordes av Saul Niguez (cykelspark) och Gerard Deulofeu.

Startelvan i förra matchen

Kepa Arrizabalaga

Héctor Bellerín, Jorge Meré, Jesús Vallejo, José Gayà

Marcos Llorente

Denis Suárez, Saúl Ñíguez

Gerard Deulofeu, Sandro Ramírez, Marco Asensio

Allt tyder på att det blir samma lag ikväll, det finns ingen anledning att ändra på ett vinnande lag, speciellt inte när de var så dominanta senast.

Portugal ska inte underskattas

Portugal har ett stjärnspäckat lag med spelare från Europas toppklubbar. Något överraskande petades Renato Sanches i öppningsmatchen, vilket i efterhand var ett felbeslut. Sanches hade stor show när han hoppade in i den 59:e minuten, han bjöd på en hel del fina aktioner, bland annat chippen fram till Bruno Fernandes till 2-0.

Startelvan i förra matchen

Bruno Varela

Joao Cancelo – Edgar Le – Ruben Semedo – Kevin Rodrigues

Joao Carvahlo – Ruben Neves – Bruno Fernandes

Daniel Podence

Diogo Jota – Gonzalo Guedes

Mest troligt kommer Renato Sanches och Joao Carvalho byta plats, för inte kan förbundskapten Rui Jorge bänka den förstnämnde efter förra inhoppet?

Spanien står som stora favoriter enligt oddssättarna. Hos ComeOn ger en Spanien-seger 1.83 gånger pengarna medan Portugal ligger på 4.35. Så stora är inte styrkeförhållandena, därför kan en liten slant på 1X till 1.90 vara klart spelvärt.

Comeon bonus