Hem nyheter Du är här

Odds på Padel World Tour Alicante Open Final 2021

Den 25 april är det dags för finalen i årets andra Padel Open Turnering 2021 – nämligen Estrella Damm Alicante Open 2021.

Alicante Open Odds på Vinnare

Damer

VinnarePadel odds
Salazar / Triay1.37
Josemaría / Sánchez2.55

Herrar

VinnarePadel odds
Galan / Lebron1.45
Stupaczuk / Ruíz2.30

I skrivande stund är vi inne på semifinalen och hittills är det bara en av matcherna som är avgjorda. Det är lördagens första match, som spelades mellan Lucía Sainz & Beatriz Gonzalez vs Paula Josemaría Martín & Ariana Sánchez. Av dessa var det slutligen Josemaría Martín & Sánchez som stod som vinnare. De är därmed det första paret i hela Alicante Open att stå klara för morgondagens final. Damernas final spelas kl 10.00, lokal tid.

Sánchez är idag rankad etta på damsidan, medan Josemaría Martín är rankad som sjua.

Under dagen idag (lördag) ska också tre ytterligare matcher spelas för att dels se vilka spelare som ska möta Josemaría Martín & Sanchez i den stora finalen, och dels så ska naturligtvis även herrsidan spela fram två vinnande par som ska mötas i morgondagens turneringsfinal. Tid för herrarnas final (den 25 april) är ännu inte satt.

Vilka par finns kvar på damsidan?

På damsidan är det alltså endast en match kvar att spela innan vi har de två slutliga finalparen klara. De två par som ska göra upp om den sista finalplatsen på damsidan i Alicante Open 2021 är Gemma Triay & Alejandra Salazar vs Aranzazu Osoro & Victoria Iglesias. Sett till den totala poängställningen (enligt rankingen) borde detta vara en mycket enkel match för Triay och Salazar, vilka redan hunnit spela nästan 5 gånger så många poäng som Osoro och Iglesias. Samtidigt vet vi sedan innan att det finns ingenting som ger så mycket kämpaglöd som att vara en underdog, så chansen finns att det blir en tight match.

Salazar och Triay är idag rankade trea respektive fyra, medan Osoro och Iglesias återfinns först på plats 16 respektive 19 i rankingen.

Vilka herrar kämpar om finalplatserna i WPT Alicante Open 2021?

För herrarna är det alltså inte någon av matcherna som ännu är avgjord i skrivande stund.

Först ut i herrarnas semifinal är Arturo Coello Manso & Miguel Lamperti vs Franco Stupaczuk & Alejandro Ruiz. Om man endast ser till den totala poängen kommer det vara Stupaczuk & Ruiz som går vinnande ur matchen. Dessa har nämligen en samlad poäng som ligger drygt 3 gånger så högt som Coello Manso & Lamperti. Det är dock egentligen bara Stupaczuk som har någon egentlig topplacering på av dessa spelare. Han ligger just nu på en åttonde plats med sina 8 760 poäng. Hans spelpartner Alejandro Ruiz hittar vi först på en sjuttonde plats i rankingen. Han har då 3 865 poäng.

Deras motståndare å andra sidan, hittar vi ännu längre ned i rankingen. Bäst rankad av de bägge är Miguel Lamperti, vilken just nu hittas på plats 23 med 2 465 poäng. Lampertis lagkamrat Coello Manso återfinns först på en 31 plats, med poängen 1 783.

I den andra matchen som ska avgöras – och som också ska ta fram det andra par på herrsidan som går till finalen i Alicante Open 2021 hittar vi en av de spelare som idag är rankad som etta på herrsidan – nämligen Juan Lebrón. Vid sin sida har han den spelare som just är rankad tvåa – Alejandro Galán. Det är därmed inte jättehöga odds på att dessa ska gå vidare i mötet mot Federico Chingotto & Juan Tello, vilka bägge två faktiskt just nu ligger rankade på en delad tiondeplats.

Samtidigt ska vi ha i åtanke att det är i denna typ av matcher som motståndet brukar bli som hårdast – framförallt om ledarna underskattar sina motståndare. Besök vårt speltips för bästa vadslagningstips online!

Bästa odds på Padel hos Hajper

Missa inte: Speltips Padel

Kategorier: