Hem nyheter Du är här

Odds och experttips Melodifestivalen 2019| Deltävlingar och deltagare|Vinnare|Finalen

Vi börjar med att gå rak på sak, odds och Melodifestivalen har blivit allt mer populärt i de Svenska hushållen.  I och med att Melodifestivalen växer i popularitet för varje år så har även de olika betting bolagen börjat erbjuda odds på Melodifestivalen. Allt för att göra det lite extra spännande! Om du är nyfiken på vilka vi tror har en chans att gå vidare till finalen i Globen eller till andra chansen så kan ni scrolla längre ner på sidan. Melodifestivalen har alltid ett event där oddsmakarna har lite svårt att sätta odds. Detta beror bland annat på att spelbolagen är osäkra när det kommer till att sätta odds på Melodifestivalen. Men det har blivit bättre och bättre med åren. Nu är alla deltävlingar avklarade av 2019 års upplaga av Melodifestivalen och vi väntar spänt på vem som kommer gå vidare från den stora finalen från Friends Arena den 9.e Mars till Éurovision finalen.

Deltävling 1

Deltävling 2

Deltävling 3

Deltävling 4

Andra Chansen

Vem vinner Melodifestivalen 2019?

Finalen Friends Arena

Oddstips och experttips : Final i Melodifestivalen 9:de Mars Friends Arena

Melodifestivalen är en av Sveriges största och mest populära musiktävling som varje år har över 3 miljoner tittare. I Friends Arena avgörs den stora finalen i årets upplaga av Melodifestivalen 2019. SVT1 sänder finalen live lördagen den 9 mars klockan 20:00. I finalen får vi följa 12 bidrag som kämpar om att vinna tittarnas röster för att tillslut få stå som ensam vinnare. Vinnaren får möjligheten att representera Sverige i Eurovision Song Contest i maj som då avgörs i Israel.

Betting på finalbidragen -betta nu eller vänta och kör live betting

Något som har blivit väldigt  populärt bland svenska folket de senaste åren är att betta på bidragen i Melodifestivalen. Fram tills nu har man kunnat om vem som ska vinna en duell i en av deltävlingarna eller vem tillslut kommer att stå som ensam vinnare i finalen. På Lördag är det äntligen finaldags och hos Unibet kan man redan nu lägga bet på vem man tror kommer ta hem vinsten, och vill man spela säkrare kan man även spela på om respektive bidrag kommer vara med bland topp 3. Vill man vänta tills man sett bidragen på lördag går det lika bra eftersom man kan betta under livesändningen.

Startordning med oddstips hos Svenska betting bolag

 1. Jon Henrik Fjällgren med låten ”Norrsken” som är skriven av Fredrik Kämpe, Niklas Carson Mattsson, David Kreuger och Jon Henrik Fjällgren. Oddsen ligger på 61,00 hos Coolbet.
 2. Lisa Ajax med låten ”Thorn” som är skriven av Isa Molin. Oddsen ligger på 101,00 hos Unibet.
 3. Mohombi mef låten ”Hello” som är skriven av Alexandru Florin Cotoi, Thomas G:son, Linnea Deb och Mohombi Moupondo. Oddsen ligger på 18,00 hos Coolbet.
 4. Lina Hedlund med låten ”Victorious” som är skriven av Melanie Wehbe, Richard Edwards, Dino Medanhodzic och Johanna Jansson. Oddsen ligger på 126,00 hos Coolbet.
 5. Bishara Morad med låten ”On my own” som är skriven av Markus Sepehrmanesh, Robert Habolin och Benjamin Ingrosso. Oddsen ligger på 8,00 hos Coolbet.
 6. Anna Bergendahl med låten ”Ashes to ashes” som är skriven av Thomas G:son, Erik Bernholm, Bobby Ljunggren och Anna Bergendahl. Oddsen ligger på 22,00 hos Unibet.
 7. Nano med låten ”Chasing rivers” som är skriven av Linnea Deb, Joy Deb, Lise Cabble, Thomas G:son och Nano Omar. Oddsen ligger på 101,00 hos Coolbet.
 8. Liamoo och Hanna Ferm med låten ”Hold you” som är skriven av Jimmy Jansson, Fredrik Sonefors, Hanna Ferm och Liam Pablito Cacatian Thomassen. Oddsen ligger på 5,00 hos Coolbet.
 9. Malou Prytz med låten ”I do me” som är skriven av Isa Tengblad, Elvira Anderfjärd, Fanny Arnesson och Adele Cechal. Odden ligger på 126,00 hos Coolbet.
 10. John Lundvik med låten ”Too late for love” som är skriven av John Lundvik, Anderz Wrethov och Andreas Stone Johansson. Oddsen ligger på 1,70 hos Betsson.
 11. Wiktoria med låten ”Not With Me” som är skriven av Joy Deb, Linnea Deb och Wiktoria Johansson. Oddsen ligger på 24,00 hos Coolbet.
 12. Arvingarna med låten ”I do” som är skriven av Nanne Grönvall, Mikael Karlsson, Casper Jarnebrink och Thomas Plec Johansson. Oddsen ligger på 176,00 hos Coolbet.

Vem vinner Melodifestivalen? Odds och experternas tips

Om man tittar på oddsen är det John Lundvik med startnummer 10 som är storfavorit i finalen. Däremot har Liamoo och Hanna Ferms bidrag nummer 8 blivit en favorit bland folket, vi kommer därför köra ett bet hos Coolbet med odds på 5,00 – att de kammar hem hela vinsten!

Odds och speltips Andra chansen  i Melodifestivalen 2019

På lördag den 2 mars är det andra chansen tävlingar i årets Melodifestival. Totalt åtta deltagare som till slut ska bli fyra som går vidare till den stora finalen lördagen den 19 mars. Här kommer tips och information om odds på artisterna i de olika duellerna ifall man är sugen att lägga in ett bet på sin favorit. All information och odds är sammanställt från bet365.com samt unibet.com och uppdaterades 26 februari.

Duell 1

Andreas Johnson – ” Army Of Us”

Högsta odds 5,00 och det finns hos Unibet.

Andreas är tyvärr inte att räkna med att få ta del av en finalplats ifall man kikar på oddsen. Men som i alla andra tävlingar kan vad som helst hända och deltar man inte har man heller inte chans att vinna.

 

Anna Bergendahl – Ashes To Ashes

Högsta odds 1,16 och det finns hos Bet365.

Här ser vi på oddsen hos Bet365 att Anna Bergendahl ganska klart är storfavoriten i den här första duellen. Sitter allt på plats så kan Anna Bergendahl räkna med en finalplats och även där förväntas hon gå långt.

Duell 2

Nano – ”Chasing Rivers”

Högsta odds 1,47 och finns hos Unibet.

Nano räknas gå långt i årets Melodifestival och vi får se hur långt han räcker till. Han är tippad favorit hos Unibet och hans motstånd är det inte många som räknar med i tävlingen.

 

Vlad Reiser – ”Nakna i regnet”

Högsta odds 3,00 och finns hos Bet365.

 

Vlad har inte bra odds för att knipa en finalplats men han kan överraska stort och i slutändan kanske han verkligen slår ut Nano. Otroligt spännande duell där vad som helst kan hända.

Duell 3

Martin Stenmark – ”Låt skiten brinna”

Högata odds 4,50 och finns hos Bet365.

Martin är inte tippad favorit i den här duellen men har många fans bakom sig i sin karriär så man kan säga att den här duellen känns väldigt jämn.

 

Lisa Ajax – ”Thorn”

Högsta odds 1,20 och finns hos Unibet.

Lisa Ajax karriär successivt vuxit sig större för varje år som gått och nu är hon starkare än någonsin och förväntas vinna den här duellen. Går hon vidare till final har både hon och låten en stor chans på bra placering i finalen.

Duell 4

Arvingarna – ”I do”

Högsta odds 1,44 och finns hos Bet365.

Årets jämnaste duell och Arvingarna har ett litet försprång om man tittar på oddsen. Låten har en nytt sound i dansbandsgenren och överraskade svenska folket. Det kan gå hyfsat för Arvingarna ifall de tar sig vidare till final.

Rebecka Karlsson – ”Who I am”

Högsta odds 2,90 och finns hos Unibet.

Som sagt årets jämnaste duell och ska bli mycket spännande att se vem som kniper finalplatsen. Rebecka har en kraftfull sångröst och sitter alla toner rätt kan matchen mot Arvingarna bli lätt för henne. Rebecka Karlsson räknas idag som årets hetaste skräll i Melodifestivalen och att hon får möta de väl rutinerade Arvingarna gör hela duellen i sig mer spännande och ska bli intressant att se hur den slutar.

Folkfesten Melodifestivalen med mängder odds

När kylan biter som hårdast på kinderna och popcornmaskinerna går på högvarv i de svenska hushållen, så vet man att det inte är långt borta. Om två dagar, närmare bestämt 2:a Februari, drar årets upplaga av Melodifestivalen igång igen och det är, som inför varje nytt år, blandade känslor kring detta stora evenemang. De ballongviftande barnfamiljerna älskar tanken av schlagerlördagar medan skeptikerna lever i ignorans tills hysterin är över. Oavsett vilken sida man tillhör, så går det inte att förneka att Melodifestivalen är minst sagt en stor händelse i den svenska almanackan och engagerar många människor runt om i Sverige.

Sedan starten av Melodifestivalen 1959 har Sverige haft musikframgångar som vi gärna skryter om. Svenska storheter som Abba, Carola, Herreys och Loreen. Men trots att landet har nynnat “diggilo diggiley” i årtionden, är ambitionen fortfarande att upprätthålla hög kvalité varje år. Men låt oss säga såhär, den röda tråden är densamma sedan start. Vi kommer aldrig att veta hur mycket kvalitativa musikakter vi kommer att se eller vem som kommer att stå som vinnare i slutet av tävlingen.

Dags för deltävling 4 i Melodifestivalen – vart när och hur man kolla

Nu är det dags för den sista deltävlingen, nummer 4, som kommer att sändas från LidköpingSparbankens Arena den 23:e februari. Eventet kör igång med underhållningen klockan 20.00 och du kan följa Melodifestivalen direkt på SVT 1 eller på SVTPlay. Oavsett vilket kommer det bli riktigt roligt att höra bidragen och väldigt spännande att se vilka låtar som tar sig till finalen i Stockholm på Friends Arena i Solna. Medan ett par låtar får en andra chans redan lördagen därefter som då tävlar om två finalplatser i Andra Chansen.

Odds på Artisterna som sjunger bidragen i deltävling 4

De tävlande artisterna är allt från nybörjare till riktiga melodifestivalsproffs. Denna blandning av artister gör det riktigt rafflande eftersom det finns något bidrag som passar alla åldrar bland den svenska publiken.
(Artist, Låt, Odds)
  • ArvingarnaI Do: Arvingarna är dansbandet som vann Melodifestivalen 1993 med deras slagdänga Eloise och har sedan dess ställt upp mellon ytterligare tre gånger. Bandet har även vunnit en Grammis 1992 och Casper Jarnebring, sångaren i Arvingarna, vann Stjärnornas Stjärna förra året på TV 4. I år firar dansbandet sitt 30-års jubileum tillsammans.
   Oddset ligger mellan: 3.30 – 2.75

 

  • Anton HagmanKänner dig: Anton är en av de artisterna som har startat sin sångkarriär på Youtube och som svenska folket fick upp ögonen för när han ställde upp i Melodifestivalen 2017 då han kom till finalen. Detta efter att han tog sig vidare i Andra Chansen där han bland andra slog Loreen i en duell. Anton hamnade på plats nummer tio. Sedan dess har han varit på turné och släppt andra låter, men har också börjat skriva melodier på svenska. Anton har varit med och skrivit sitt bidrag tillsammans med några andra killar.
   Oddset ligger mellan: 2.70 – 2.55

 

  • Ann-Louise HansonKärleken finns kvar: Ann-Louise är med i Melodifestivalen för fjortonde gången och har därmed ett svårslaget rekord att ha varit med flest gånger. Hon börja tävla redan 1963 och har aldrig vunnit, men har en fjärde plats som bäst. Däremot är Ann-Louise en legendarisk sångerska och som kvinnlig artist haft flest melodier på Svensktoppen.
   Oddset ligger mellan: 26.00 – 19.00

 

  • BisharaOn My Own: Årets yngsta debutant i Melodifestivalen är Bishara Morad som endast är 15 år gammal och kommer från Linköping. Bishara har otroliga 90 000 följare på Instagram och har väckt mycket uppmärksamhet med sin speciella sångröst.
   Oddset ligger mellan: 2.00 – 1.90

 

  • Pagan FuryStormbringer: Är ett folkmetalband som har en mycket karismatisk sångerska Arven Latour i fronten. Bandet har fått sin inspiration från dataspelet Crusader Kings och därför bär de scenkläder som är influerade från spelet.
   Oddset ligger mellan: 10.00 – 7.00

 

  • John LundvikToo Late For Love: John slog genom i förra årets Melodifestival med bidraget My Turn och hamnade då på tredje plats. Innan dess har han arbetat mycket med att skriva låtar åt andra artister. Lundvik har också tävlat i andra sammanhang, då i friidrott och som sprinter med åtta SM-guld på meritlistan.
   Oddset är på: 1.25

 

 • Lisa AjaxTorn: Lisa blev känd för svenska folket när hon vann Idol 2014 och var då den yngsta vinnaren av tävlingen. Det är Lisas tredje gång i mellon då hon har varit med i finalen både 2016 och 2017.
  Oddset ligger mellan: 2.50 – 2.15
Oddsen har tagit från bettingsajterna Betway, Bet365 och Unibet.

Spela på odds för Mellon

För att höja spänningen kan du alltid spela på odds innan det är dags att slå dig ner i soffan för att se den sista deltävlingen i Mellon. Just nu är det John och Bishara som är favoriterna i tävlingen, medan Ann-Louise är en högoddsare. Så det är upp till dig om du vill satsa på säkra odds eller våga betta på en högoddsare som Ann-Louise. Annars går det göra ett mellanting och satsa på några av de artisterna som ligger i mellanskiktet så som Arvingarna och Anton.

Sammanfattning  av deltävling 4

Det kan bli riktigt nervkittlande om du beslutar dig för att spela på odds inför Melodifestivalen. Visst kan du ta det säkra före det osäkra hålla dig till lågoddsarna, men hur spännande är det. Det är i sådana här lägen det kan vara riktigt rafflande att lägga ett bet på en underdog så som Ann-Louise eller Pagan Fury, för vem vet de kanske överraskar på lördag.
Allt hänger ihop med hur artisternas dagsform är. Samtidigt som några av de tävlande inte har så mycket erfarenhet av ett sådant stort evenemang som Melodifestivalen är. Medans Ann-Louise som är gammal schlagerveteran vet vad hon ger sig in och kanske på så vis slår alla med häpnad och blir favorit. För det är ju så att till syvende och sist det svenska folket som avgör vilka två bidrag som kommer till finalen i slutändan. Det har hänt förr att den mest otippade låten har slagit igenom med en stor skräll och överraskat. Så vi får väl se om de ”rätta” låtarna vinner och ger dig klirr i kassan.

Deltävling 3 – Leksand den 16 februari

I den tredje deltävlingen kommer vi att få se några bekanta och några nya ansikten. De artister som

kommer att framträda under den tredje deltävlingen är:

Dolly Style – Habibi

Dolly Style är en tjejgrupp som bildades år 2014. Gruppen bestod då av tre tjejer som kallade sig för

Molly, Holly och Polly. Under åren har medlemmarna bytts ut. Med deras färgglada kostymer och

poppiga låter blev gruppen snabbt populär bland den yngre publiken. I år blir det tredje gången som

bandet deltar i Melodifestivalen. Gruppen medverkade i Melodifestivalen år 2015 med låten Hello Hi

och år 2016 med låten Rollercoster.

Martin Stenmarck – Låt skiten brinna

Martin Stenmarck var med i Melodifestivalen för 14 år sedan med låten Las Vegas. Det året vann han

svenska melodifestivalen och representerade Sverige i Eurovision song contest. Sverige slutade det

året på en 19:e plats. Stenmarck har även deltagit i i Melodifestivalen år 2014 och 2016. Detta blir

den fjärde gången som artisten är med och deltar.

Jon-Henrik Fjällgren – Norrsken

Jon-Henrik Fjällgren var med i Talang år 2014. Där vann han svenska folkets hjärtan och hela

tävlingen. Jon-Henrik har varit med i Melodifestivalen två gånger tidigare. År 2015 deltog han med

låten Jag är fri och kom tvåa efter Måns Zelmerlöw. År 2017 deltog Jon-Henrik med låten En värld

full av strider och slutade på en tredje plats i slutfinalen.

Omar Rundberg – Om igen

Omar Rundberg känner vi igen från pojkbandet The FO&O, som tidigare hette The Fooo och The Foo

Conspiracy. The FO&O deltog i Melodifestivalen år 2017 med låten Gotta thing about you. Bandet

tog sig till final och låten spelades om och om under flera veckor på radio.

 

The Lovers of Valdaro – Somebody wants

The Lovers of Valdaro består av två Stockholmare som varit med i talangjakten P4 Nästa. Deras

bidrag imponerade stort och juryn enades om att erbjuda duon en plats att delta i Melodifestivalen

2019.

Lina Hedlund – Victorious

Lina Hedlund har varit med i Melodifestivalen flera gånger förut. Den första gången hon var med var

år 2002 och då tävlade hon tillsammans med sin syster Hanna Hedlund. Året därefter tävlade Lina

ensam med låten Nothing can stop me. Lina har även varit med och tävlat i Melodifestivalen

tillsammans med gruppen Alcazar.

Rebecka Karlsson – Who I am

Rebecka Karlsson känner vi igen från programmet Talang. Där deltog hon både år 2009 och 2014.

Två år efter Talang deltog Rebecka i svenska Idol och slutade där på en andraplats.

En ny trend att följa Mello med odds

Många kan tro att odds och betting bara handlar om sport och olika fotbollsligor. Men så är

verkligen inte fallet. Idag är det allt fler svenskar som höjer upp mello-stämningen genom att delta i

musiktävlingen med odds. Under tidigare år har man endast kunna rösta på sina bidrag genom att

antingen ringa in eller skicka iväg ett SMS. Men med odds höjs stämningen ett snäpp eftersom du

faktiskt är med och tävlar under programmets gång. Hur du vill oddsa är helt upp till dig. Vissa gillar

att satsa på den artist som man gillar mest, medan andra lägger smaken åt sidan och chansar på

istället.

Melodifestivalen handlar alltså om mer än bara musik. Det är ett program som passar alla åldrar och

man kan njuta av programmet på flera olika sätt. Melodifestivalen är helt enkelt ett program för hela

svenska folket!

Melodifestivalen 2019 odds

unibet odds melodifestivalen

Unibet – odds melodifestivalen 2019

På bilden ovanför kan du se hur artisternas odds ser ut just nu på Unibet. Förhoppningsvis så

kommer oddsen inte att ändras något mer, men det kan alltid vara smart att dubbelkolla oddsen för

att vara stensäker.

I skrivande stund har Jon-Henrik Fjällgren lägst odds. Anledningen till att han har det är för att det är

mest sannolikt att han tar sig vidare till slutfinalen, enligt Unibets undersökning. Detta är ett resultat

som inte skulle chockera många eftersom artisten är mycket folkkär och omtyckt av svenska folket.

Som tidigare nämnts har Jon-Henrik deltagit i Melodifestivalen två gånger förut, och bägge gångerna

har han fått extremt bra resultat i slutfinalen.

Men det är inte bara en artist som kan ta sig vidare till slutfinalen från deltävling 3, utan det är två.

Enligt Unibets odds så kan vi se att Rebecka Karlsson, Omar Rudberg och Martin Stenmarck har

väldigt liknande odds-siffror. Det kommer bli extremt spännande att se vilka två artister som lyckas

ta sig till slutfinalen.

Deltävling 2 – Malmö 9 februari

Andra deltävlingen i årets Melodifestival kommer utspelas i Malmö den 9:e februari från Malmö arena. Det är ett startfält med sju olika låttitlar som kommer göra upp om vilka två som går direkt till finalen i Stockholm och även till andra chansen. Melodifestivalen tillhör ett av de event som är mest populärt bland tittarna på svensk TV.

 Biljettpriser Melodifestivalen deltävling 2 – vad kostar det?

Biljettpriset på andra deltävligen av Melodifestivalen sträcker sig från 187.50 SEK till 595 SEK, beroende på vart man vill sitta. Väljer man att sitta på övre läktaren ligger priserna på Melodifestivalens biljetter på mellan 187.50 SEK upp till 375 SEK.  Vill man komma lite närmare deltagarna i Melodifestivalen 2019 så ligger biljetterna på mellan 262.50 SEK upp till 525 SEK. Vill man se Meldoifestivalen 2019 i Malmö arena från bästa plats så är det bakre och främmre parket som gäller! Dessa Melodifestivalen biljetter kostar mellan 425 SEK upp till 595 SEK.

Om ni inte kanske inte bor i Malmö så kan man alltid se Melodifestivalen live via SVT.

Vilka är programledare i Melodifestivalen 2019?

Det är faktiskt den 59:e upplagan sedan festivalen sändes för första gången och har trollbundit svenska folket i årtionden. Programledarna Eric Saade, Marika Carlsson, Sarah Dawn Finer och Kodjo Akolor har ett tufft arbete framför sig i kommande deltävlingar, andra chansen och slutligen finalen i Globen.

Även om du inte är musiker kan du ändå vara aktiv och få uppleva stämningen som Melodifestivalen innebär eftersom du faktiskt kan spela på odds Melodifestivalen 2019. Det gör att du dels får extra spänning medan du följer eventet på TV, samtidigt som du kan kamma hem en vinst på att ”rätt” låt vann.

Vilka är Artisterna i andra deltävlingen? – Bästa Odds Melodifestivalen 2019 !

Så vilka spännande Melodifestival deltagare kan vi hitta i den andra deltävlingen från Malmö och vad kan man hitta för odds på dessa Mello deltagare?
De artister som ska framföra låtarna under andra deltävlingen i Melodifestivalen och vilka odds dessa deltagare har är följande:

 • Hanna Ferm & Liamoo: 1.55
 • Margaret: 1.75
 • Oscar Enestad: 2.00
 • Andreas Johnson: 3.15
 • Malou Prytz: 8.50
 • Vlad Reiser: 8.50
 • Jan Malmsjö:17.00

Dessa siffror kommer från bettingsajten Unibet, se nedan, och är aktuella i skrivande stund. Förhoppningsvis ändrar inte Melodifestivalen 2019 odds så mycket innan deltävlingen genomförs.

Vilka går vidare till, stämmer oddsen på Melodifestivalen?

Ska du enbart gå efter hur oddsen inför Melodifestivalen ser ut så är det ganska tydligt vilka två bidrag som kommer gå vidare. Då skulle det vara Hanna Ferm och Liamoo, samt Margaret eftersom de har de lägsta oddsen. Vill du å andra sidan försöka hoppas på slumpen och turen, kan du alltid satsa på högoddsarna Jan Malmsjö, Vlad Reiser eller Malou Prytz. För vem vet de kanske framför sina låtar extremt bra och överraska publiken och går vidare till finalen.

Det är ju det som är så kul att det finns inga odds som är hundra procent säkra och det är alltid kul att våga satsa på en högoddsare emellanåt. Anledningen att just Hanna Ferm och Liamoo har så låga odds är att de är populära bland den unga publiken. Jan Malmsjö är å andra sidan mest känd bland den mogna publiken och de är inte lika benägna att satsa pengar på odds. Antingen är det kanske för de anser att just de äldre artisterna har gjort sitt eller håller hårt i sina egna pengar.

Slutledning

Mycket kan faktiskt hända och detta tack vare att det handlar om individer som dels är unga och inte har så stor erfarenhet av att uppträda i större sammanhang. Till syvende och sist är det faktiskt det svenska folket som avgör vilka artister och låtar som kommer gå vidare. Folket har olika tycken och smak så mycket kan hända. Favoriterna kanske vinner, men vem vet Jan Malmsjö kanske överraskar och tar alla tittare med storm, blir en favorit och hamnar i finalen i Stockholm. Oavsett vilket så har Melodifestivalen alltid engagerat människor på ett eller annat sätt. Så vi få väl se om de ”rätta” låtarna vinner!

När börjar Melodifestivalen 2019?

2019 års upplaga går av stapeln den 2:a Februari med start i Göteborg. Det är denna deltävling vi börjar att skriva om här. Vi kommer succesivt uppdatera texten med nästkommande deltävlingar i Sverige. Innan den stora Eurovision finalen börjar som i år kommer utspela sig i Tel Aviv i Israel.
Vi har 4 deltävlingar och de som går vidare från de, möts i den stora Svenska Finalen på Friends arena den 9:de Mars. Vinnaren där går vidare och representerar som sagt Sverige i den stora Eurovision song contest finalen.

De som leder Melodifestivalen 2019 är Sarah Dawn Finer, Kodjo Akolor, Marika Carlsson och Erica Saade, som ni ser här så har alla dessa en lång karriär av sång och musik.

Vad kostar biljetterna till Melodifestivalen 2019 – deltävlning 1?

Nu kanske ni undrar hur mycket biljetterna till Melodifestivalen kostar? Melodifestivalens biljetter kostar från cirka 187.50 SEK upp till 595 SEK, dessa priser är exclusive några avgifter som kan tillkomma. Just nu verkar VIP biljetterna till Melodifestivalen vara utslåda därav så tar vi inte med de här. Vi på Barabetting.com tycker absolut det är värt att komma och beskåda detta event,och vem vet, du kanske har någon favorit du vill heja fram?

Deltävling 1 – En delad mening

Första deltävlingen drar igång nu på lördag i Göteborg och vi kan förvänta oss minst sagt många spännande akter. Röster som till exempel Nano, Anna Bergendahl, Mohombi och Wiktoria kommer alla att fightas om finalplatsen och en andra chans som sämst. Majoriteten tippar på att vinnaren från 2010, Anna Bergendahl, kommer att ta hem segern i denna delfinal med sin låt “Ashes to ashes” med ett odds på 1,25 . Andra tror på Mohombi som slog igenom med sin hit “Bumby ride” samma år. Bland favoriterna finns också Wiktoria och Nano. Den man tippar på att komma sist i deltävlingen är sångaren Arja Saijonmaa med ett odds på 51 gånger pengarna. Det är minst sagt delade meningar om vem som kommer att ta hem vinsten, men så här ser oddsen på Unibet ut just nu:

 

Melodifestivalen 2019Spela på melodifestivalen hos unibet idag!

Många anledningar att betta på melodifestivalen

Oavsett om du älskar Gsons schlagerdängor, diggar till originella up and comers eller avskyr allt som har med melodifestivalen att göra har du en anledning till att betta. En folkfest som melodifestivalen skapar ett stort engagemang, vilket kan resultera i riktiga storvinster om du tror dig veta vad svenska folket uppskattar. Om du dessutom vågar tro på att majoriteten har fel, kan du få upp till 51 gånger pengarna.

Varje vecka kommer vi här att uppdatera med aktuella odds på Melodifestivalen 2019. Nu har du möjligheten att vinna stort på någon annans förlust. För det finns ju inget mer tillfredsställande att ha rätt. Eller hur?

Vem vann Melodifestivalen deltävling 1 från Scandinavium i Göteborg?

Första deltävlingen i Melodifestivalen 2019 är nu avklarad och vi har två vinnare som går direkt vidare till finalen på Friends arena i mars. Vinnarna från första deltävlingen är Wiktoria och Mohombi. Och de två som gick vidare till andra chansen är Nano och Anna Bergendahl. De två kommer få ytterligare en chans att försöka ta sig vidare till finalen i Friends arena.

Vem vinner Melodifestivalen 2019?

Vem tror du vinner Melodifestivalen i år? Den nionde mars får vi svaret när årets Mello-finalister slåss om segern på Friends Arena i Stockholm.
I år är det Sarah Dawn Finer, Kodjo Akolor, Marika Carlsson och Eric Saade som
leder programmet, och som vanligt kommer miljontals tittare följa showen runtom i vårt avlånga land.

Än så länge är det kanske tidigt att säga vem som tar hem årets Mello. Vi har fått 28 starka bidrag som kommer framföras av talangfulla artister. Men redan nu kan vi såklart börja spekulera allt mer kring vem som blir årets
Melodifestival-vinnare.

Bettingbolagens favorit – Mello

Hos bettingsajterna är Mellon en av de populäraste spelmarknaderna inom kategorin underhållning. Och odssättarna har såklart redan börjat sätta oss odds för olika artister och Mello-spelmarknader.
Vi har kikat på tre av Sveriges ledande bettingsajter för att se vilka artister oddssättarna tror
vinner Melodifestivalen i år.

Vilka är favoriterna hos bettingsajterna?

Vi kan ganska snabbt konstatera att oddssättarna inte alltid är särskilt eniga, vilket såklart gör det ännu mer spännande att betta på Melodifestivalen. Men även om oddsen skiljer sig lite, så verkar det trots allt
finnas ett par solklara favoriter. Hos de flesta stora svenska bettingsajter har Jon Henrik Fjällgren lägst odds, och på andra och tredje plats kommer John Lundvik och Hanna Ferm och Liamoo.

3 Melodifestival deltagare som charmat Svenska folket

Alla tre deltagare är starka kandidater. Jonh Henrik Fjällgren har charmat det svenska folket ända sedan han slog igenom i Talang Sverige 2014, och 2015 tog han sig hela vägen till finalen i Melodifestivalen med låten Jag är fri.
John Lundvik är en före detta atlet som hamnade på tredje plats med sitt bidrag My Turn förra året. Hanna Ferm och Liam ”Liamoo” Cacatian har en passionerad rnb-duett som hade kunnat platsa på vilken internationell
topplista som helst.
Låten handlar om kärlek och är så övertygande att det till och med börjat cirkulera kärleksrykten kring Hanna och Liamoo. Duon har klargjort att de inte är ett par, men lite rykten skadar såklart inte hajpen.

Vågar du chansa på en hög oddsar i Melodifestivalen?

På motsatt sida finns det ett par kandidater som ingen bettingsajt tror har särskilt stor chans att vinna.Jan Malmsjö och Ann-Louise Hansson ligger verkligen inte bra till. Båda har odds på långt över 100 hos flera bettingsajter.
Det är 13e gången som Ann Louise deltar i Melodifestivalen, och hennes countrylåt Kärleken är hyllning till Lill-Babs.
Jan Malmsjö bidrar med Leva Livet – en hoppfull kärlekslåt med inslag folkmusik.
Vågar du satsa en slant på någon av de här veteranerna, och de mot all förmodan vinner Melodifestivalen 2019, kan du vinna över 200 gånger din insats.

Ut med det gamla och in med det nya?

Summan av kardemumman är att det är de unga artisterna som det svenska folket hejjar på.
Åtminstone om vi ska gå på vad odssättarna hos Sveriges största bettingsidor tror.
Förutom de tre populäraste artisterna som vi redan nämnt finns det andra unga talanger som ligger ganska bra till.
Vi har till exempel det 15-åriga stjärnskottet Bishara som framträder med en låt skriven av Benjamin
Ingrosso. Bishara ligger ganska bra till hos bettingsajterna och har just odds på runt 10.
Det här ett ganska intressant spel eftersom utdelningen är hög och Bishara redan har 90 000 följare på Instagram. Det är alltså inte helt otippat att den här killen vinner, och lägger du ett vinnande spel på Bishara får du ganska bra utdelning.

En annan artist som ligger ritktigt bra till är Mohombi.  Den här svensk-kongolesiske artisten har redan en dedkorerad musikkarriär, och han har tidigare varit signad hos Universal Music.

Mohombi har gjort låtar med den svenska rapparen Lazee och samarbetat med interantionella världsartister
som Pitbull och Akon. Med låten Hello säger Mohombi hej till det svenska folket, och hos svenska bettingsjater ligger han nu som en ganska stark favorit med odds på åtta.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se