Hem nyheter Du är här

Odds: 20.00 på Sverige mot Holland

swe

Sverige har satt sig i en riktigt bra sits för att nå playoff till VM. Vi har till och med chansen att nå direktplatsen om Frankrike förlorar eller tappar poäng mot Vitryssland. I samband med matchen mot Holland firar Unibet 20 år, detta firas med att nya kunder får 20.00 pengarna på svensk seger. 

Registrera ett konto och få boostat odds

Nya spelare som registrerar sig hos Unibet får ta del av ett riktigt kanonerbjudande. Lägg ett spel värt 50 kronor på Sverige så får du 20.00 gånger pengarna i odds. Det är inte svårare än så egentligen, tänk bara på att du måste lägga spelet före matchstart. Live odds räknas alltså inte in i kampanjen.

Notera också att det finns inga omsättningskrav för kampanjen, så vinner du får du behålla rubbet!

Förutsättningarna inför matchen

Holland är mer eller mindre körda efter att Sverige vann med hela 8-0. Nu krävs det ett smärre mirakel för att Dick Advocaats lag ska ta sig vidare till playoff. Senast kommer man från en ganska svag match mot Bulgarien, där det länge såg ut som att man enbart skulle få med sig ett kryss.

Sverige sopade banan med Luxemburg och gjorde det Frankrike inte lyckades med – att göra mål. Det var mycket glädjande att se spelare som Marcus Berg, Ola Toivonen och Emil Forsberg leverera. Formen och självförtroendet bör det med andra ord inte vara något fel på.

Trolig svensk startelva

Olsen

Lustig – Granqvist – Nilsson Lindelöf – Augustinsson

Claesson – Ekdal – Johansson – Forsberg

Berg – Toivonen

Jag tror att den enda förändringen vi kommer att få se är att Albin Ekdal tar Sebastian Larssons plats. Ekdal har fortsatt bekymmer med ryggen och stod över matchen senast, men nu när allt ska avgöras tror jag Janne chansar med Albin. Däremot ska det sägas att Sebastian Larsson gjorde en bra match senast.

Besök Unibet

Kategorier: