Hem nyheter Du är här

Napoli ska försöka återta ledningen i Serie A

napoli

Efter Inters 3-2-seger hemma mot Sampdoria igår gick Milano-laget upp i serieledning. En ledning som dock kan försvinna redan i kväll om Napoli gör sitt och besegrar Genoa borta.

Napolis “tunna” trupp får bekänna färg

Napoli har haft en intensiv period med ett tätt spelschema. Tränare Sarri har roterat lite i laget, men stommen är intakt. Spelare som Diawara och Ounas har fått en del speltid, men nog hade Sarri behövt lufta fler namn. De senaste två matcher har man kunnat skönja en trötthet i laget som gjort att man inte orkat hålla uppe spelet. Förlust mot City och 0-0 mot Inter är resultatet av den hektiska veckan.

Jämfört med Juventus och i viss mån Inter, som kan rotera utan problem, så visar det sig under såna här intensiva veckor att Napolis trupp inte är bred nog.

Vi får se efter kvällens match mot Genoa och söndagens match mot Sassuolo om jag har fel.

Speltips

Napoli (-1.5) 2.23 @ Paf

Rotation eller ej, Napoli bör inte ha några svårigheter att vinna mot fjortondeplacerade Genoa som bara har 6 poäng på 9 matcher – varav 1 enda seger.

Spela på Serie A hos Paf

Idag har vi förutom Genoa-Napoli hela 8 andra matcher att se fram emot:

  • Atalanta-Hellas Verona
  • Chievo-Milan
  • Juventus-SPAL
  • Roma-Crotone
  • Cagliari-Benevento
  • Fiorentina-Torino
  • Bologna-Lazio
  • Sassuolo-Udinese

För toppstriden är det framför allt Juventus-SPAL, Roma-Crotone och Bologna-Lazio som är av intresse. I bottenstriden är det givetvis Cagliari-Benevento som sticker ut, där bortalaget ännu inte tagit en enda poäng. Samuel Armenteros nya gäng har fått en historiskt dålig start och det verkar som att sejouren i Serie A blir ettårig, såvida de inte studsar tillbaka och börjar plocka poäng. Men det känns inte troligt i nuläget.

Paf erbjuder grymma odds på Serie A, registrera dig nu och få 100 kr helt omsättningsfritt att spela för på odds. Dessutom får du 25 free spins vid registrering – också omsättningsfria! 

Vill du inte spela på odds kan du hitta hundratals casinospel som till exempel video slots, jackpottspel, poker, blackjack, roulette och så vidare.

Besök Paf

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se