Hem nyheter Du är här

Napoli agerar efter huliganbråken – förbjuder bälten

napoli

I huligankretsar förekommer det ibland att man “snärtar” varandra med bälten, detta skedde i matchen mellan Manchester City och Napoli, där bortafansen använde skärp för att attackera motståndarfansen. Inför matchen Napoli-Manchester City på San Paolo-stadion imorgon har hemmalaget därför valt att förbjuda skärp inne på arenan. Detta enligt engelska Daily Mail.

Ordningsvakterna nekar alla – inklusive journalister

Napoli har låtit meddela att ordningsvakterna kommer att förbjuda bälten för samtliga åskådare – inklusive journalister och anställda. Det innebär alltså att modemedvetna fotbollsskribenter och Pep Guardiola får slopa skärpet imorgon.

Engelska fansen oförstående

Några som inte riktigt förstår det här med skärp och fotbollsvåld är Manchester Citys fans.

-Det är helt galet. Jag vet att de haft problem med att Napoli-fans använt bälten men sedan när är det en grej i England, säger Kevin Parker, generalsekreterare i Manchester City Supporters Club, till tidningen.

City är knappa favoriter

Odds: Napoli (2.75) – X (3.65) Manchester City (2.50) @ Mobilebet

Senaste matchen lagen emellan slutade med seger 2-1 för Manchester City hemma på Etihad Stadium. Det var en jämn tillställning där Napoli, trots att man vilade ett antal nyckelspelare, hade goda chanser att kvittera.

Men det är återigen City som bär favoritskapet, trots hemmaplan för italienarna. Napoli har officiellt gått ut med att det är ligan som gäller, och vi vet i nuläget inte om man tänker rotera på nytt. Det är väl inte helt otänkbart att det blir så med tanke på det täta spelschemat. Däremot bör de verkligen ställa sig frågan om det trots allt inte är värt att gå för fullt i Champions League och ta den där andraplatsen som nu Shaktar har.

Hos Mobilebet kan du spela på matchen och alla andra CHampions League-möten. Få några av marknadens högsta odds. Bli medlem hos Mobilebet nu och hämta din välkomstbonus!