Hem nyheter Du är här

Måstematch för Swansea när man gästar St James’ Park

Publicerat 13/1-2018

Denna kampanj är inte längre tillgänglig.

Det är ett extremt viktigt möte som väntar för ett Swansea som haft en riktig dålig säsong hittills och ligger sist i Premier League. Man gästar ett Newcastle som haft en riktigt säsong men är inne i ett litet stim och är obesegrade under 2018.

Bottennapp för Swansea

Swansea har haft en riktigt värdelös säsong hittills och inte lyckats med någonting överhuvudtaget. Framåt har Swansea inte alls haft någon lycka utan bara gjort tretton baljor på tjugotvå matcher. Detta är en bidragande faktor till att man ligger så illa till som man gör. Bakåt har Swansea inte haft någon struktur och släppt in hela 34 mål. Förvånande med tanke på att Swansea allt som oftast brukar vara hemmahörande i mitten av Premier League. Swansea kommer med en stark vinst i bagaget efter att ha vunnit en spännande match med 2-1 mot Watford på Vicarage Road. Och är nu ute efter att på första gången på tolv månader vinna ”back-to-back” på bortaplan.

Hämta din bonus här

Lågmäld säsong för Newcastle

Newcastle har haft en säsong i tystnad hittills och varken överraskat eller gjort någon direkt besviken. ”The Magpies” har på sina två öppningsmatcher 2018 tagit två vinster och hoppas defitinivt fortsätta denna streak. Laget från Tyneside är favoriter att vinna och vill hålla sitt momentum levandes så länge som möjligt. Ayoze Perez har gjort tre mål på två matcher under starten av 2018 och är ute efter att förlänge detta, möjligheterna är stora då Swansea varit riktigt usla defensivt. Newcastles defensiv har på deras senaste sju matcher bara släppt in mer än ett mål en gång. Mycket talar för att man ska lyckas hålla tätt mot ett målsnålt Swansea.

Spela på matchen hos Leovegas

Hos Leovegas hittar du förutom en grym välkomstbonus, spel på allt mellan himmel och jord. Leovegas har även slots och live casino. Så oavsett vad du vill spela på, så lär du hitta det hos Leovegas. Bli medlem idag och du lär inte bli besviken!

Leovegas logg

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se