Hem nyheter Du är här

Manchester United vs Anderlecht 20/4

Manchester United vs Anderlecht

Ikväll väntar en avgörande match för United i Europa League då laget ställs mot Anderlecht i kvartsfinal. Vid avancemang ikväll ser vägen mot finalen på Friends Arena ljus ut för Zlatan.

Zlatan tillbaka i startelvan

José Mourinho stod för en taktisk triumf när United utmanövrerade Chelsea och vann med 2-0 i senaste ligamatchen. En som inte var med då var Zlatan Ibrahimovic, och många menade att det var anledningen till att det gick så bra. Marcus Rashford gjorde en strålande match på svenskens position som central anfallare, men i kvällens match kommer Zlatan återigen ta plats i anfallet.

Wayne Rooney lär göra comeback i truppen efter att ha varit skadad en längre period. Däremot saknas fortfarande Juan Mata, Chris Smalling och Phil Jones.

Formmässigt känns det som att United är på gång, de dominerade långa stunder första matchen mot Anderlecht och vann övertygande mot Chelsea i söndags.

Mardrömsstatistik för Anderlecht

Att resa till England och spela fotboll har hittills inte varit en rolig historia för Anderlecht. På 15 möten har de 13 förluster och 2 oavgjorda. Lättare lär det inte bli ikväll på Old Trafford när man ställs emot ett pånyttfött Manchester United.

Anderlecht är piskade att göra mål om de ska gå vidare, om det ska bli verklighet krävs det att spelare som Tielemans och Teodorczyk är så bra som de kan vara.

Isaac Kiese Thelin lär dock inte få starta med tanke på att skyttekungen Teodorczyk åter är tillgänglig efter skadeproblemen.

Laget ligger just nu etta i Belgiens playoff-serie, d.v.s serien som kommer efter den ”vanliga” – som ett slags slutspel med andra ord. De kommer närmast från en seger mot Oostende på bortaplan.

Spela på matchen hos Mobilebet och hämta din välkomstbonus! Vi tror garanterat att du kommer gilla mobilbet och du kan förvänta dig en gedigen spelupplevelse som bara Mobilbet erbjuder!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se