Hem nyheter Du är här

Manchester United och Atletico Madrid spikas i CL

I kväll har vi ett koppel intressanta matcher i Champions League att se fram emot. Vi har plockat fram två speltips som vi ser stort värde i.

Qarabag – Atletico Madrid (-1.5) 1.73@Unibet

Azerbadzjans bidrag till Champions League har det minst sagt tufft. 0 poäng och -7 i målskillnad på 2 matcher bådar inte gott. Inte för att någon hade räknat med något annat, men ändå. Känslan är att man är helt nöjda över att bara vara med. Gott så, men det här är ett lag som är långt ifrån att vara Champions League-mässiga. Man är helt enkelt för dåliga, det är inte svårare än så.

För Atletico Madrid, som “bara” har 2 poäng hittills, är det här givetvis en måstematch. Så jag tror vi kommer att få se ett bortalag som bara gasar på. Och det är mycket möjligt att vi får se en liknande kross som Liverpool gjorde mot Maribor igår, så stor är skillnaden mellan de här lagen.

Benfica – Manchester United (2) 1.94@Unibet

Manchester United är fortsatt obesegrade i samtliga tävlingsmatcher. I senaste ligamatchen fick José Mourinho lite kritik för att laget inte gick för segern utan snarare ville nå ett 0-0-resultat till varje pris. Men det är så Mourinho jobbar och det är inget man kan klandra honom för. Oavsett vilket känns det helt klart som att United har fått till ett klart bättre grundspel den här säsongen, både offensivt och defensivt. Inför kvällens match saknas dock Fellaini, Carrick, Bailly samt Pogba.

Hemmalaget Benfica har också bra form, de ligger nu trea i ligan med fem poäng efter FC Porto. Man har bara förlorat en gång, mot Boavista med 1-2. I Champions League åkte man på en tung förlust med 1-2 mot CSKA Moskva – på hemmaplan, för att sedan bli totalt utspelade av Basel och förlora med 0-5.

Benfica är normalt sett ett bra hemmalag och man har stor rutin från Champions League. Men, att United står i 1.94 är ett mysterium. Trots tunga tapp ska United vara stora favoriter, speciellt med tanke på att Benfica vacklat betänkligt i Champions League.

Om du spelar för minst 20 kr på odds över 1.20 hos Unibet är du med i utlottningen av 1000 kr i kontanter. Du kan spela såväl pre game eller live.

 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se