Hem nyheter Du är här

Manchester City – Everton lördag 15 DEC | Live stream| Grymt erbjudande

Imorgon lördag den 15/12-2018 smäller det igen i omgång 17 i Premier League.
Farliga City möter ett hungrig Everton hemma på City of Manchester Stadium (Eithad Stadium).
Manchester City som legat i topp under större delen av säsongen har precis sätt sig bli omsprungna av Liverpool. En vinst hemma mot Everton innebär att man återigen kommer ta sig upp till den åtråvärda första platsen i Priemer League.

City experternas förhandsfavorit att vinna Premier Leauge 2018/2019

Manchester City som kom från en snöplig förlust mot Chelsea här om dagarna. Trots detta nederlag, som för övrigt var deras första förlust denna säsong i Premier Leauge, verkligen visat att man tillhör toppskiktet i ligan. Med en målskillnad som är svår att slå. Vid skrivande stund så har man gjort hela 45 mål och bara släppt in 9! Så även om Liverpool leder ligan idag så är det många som tror att Manchester City kommer att lyckas att ta hem ligan i år igen. Många omgångar kvar så återstår att se.

Spela som ny spelare på Betfair och ta del av en grym gåva!

Betfair betting bolag är riktigt stora fans av Premier League och det visar de genom att ge alla sina nya spelar ett helt sjukt bra odds på att Manchester City skall vinna Everton. Skapar du konto hos Betfair idag så kan du ta del av ett odds på 6 gånger pengarna om City vinner! Detta är nästan för bra för att vara sant. Som vi skrev ovan så har City ångat på ordentligt denna säsong och vid vinst så är första platsen deras igen så att de inte skulle vinna hemma mot Everton vore inget annat än en stor skräll. Tänk på att kolla igenom regler och villkor som gäller för detta erbjudande.
Gå in idag på Betfair och lägg en slant på City och bänka dig framför tvn och heja fram dit lag!

betfair betting Manchester City offer

Manchester City – Everton, hur kommer matchen att sluta?

Everton kommer senast från ett 2-2 resultat hemma mot Watford medan Manchester City, som vi nämnde ovan, kommer från en tung förlust mot Chelsea.
Vi tror att Manchester som har varit riktigt bra på hemmaplan kommer vinna denna match ganska enkelt. Ett 3-1 resultat är nog ingen omöjlighet. Kanske lyckas Sergio Agüero med något nytt konstycke? Eller varför inte låta Raheem Sterling dra in snygg boll bakom Evertons målvakt?
Vi på Barabetting.com tror att Everton kommer få det svårt i denna match, och att Jordan Pickford kommer få en hel del att göra. Gå in på Snabbare och lägg ett odds samt kolla in deras 200 KR bonus gåva du kan ta del av om du uppfyller de krav som finns på just detta erbjudande hos Snabbare.

Vart hittar man bästa stream för Manchester City- Everton 15/12-2018?

Live streama matcher är något som blivit allt mer populärt och fler och fler betting sidor erbjuder denna tjänst. Du kan bland annat hitta live stream på Manchester City – Everton på det smidiga betting sidan utan konto Snabbare, där du även kan få en grym bonus gåva om du går in via länken nedan och skapar konto idag! Annars så visar världens största bettingsida Bet365 också denna match live.

För att streama matchen gratis skapa ett konto hos BET365
1. Gå till Bet365 hemsida

2. Tryck på ”registrera”

3. Fyll i alla uppgifter och gör en insättning

4. Välj det odds och marknad du vill betta på, och lägg ditt bet

5.Nu kan du streama Manchester City – Everton  live!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se