Hem nyheter Du är här

Mål att vänta på Parc Des Princes

psg

I kväll ställs de stora giganterna PSG och Bayern München emot varandra i Champions League. Och det är två lag med tveksam form som kliver ut på Parc Des Princes gräsmatta. Svårt att sia om utgången i matchen, men däremot känns överspelet givet.

Vad händer i PSG?

Efter matchen mot Lyon förra helgen handlade det mesta av efterspelet om straffincidenten mellan Neymar och Edinson Cavani. Brassen var tänkt att lägga straffen men Cavani ryckte till sig bollen mitt framför ögonen på Neymar och missade. Detsamma skedde vid en frispark några minuter efter straffen. Detta har lett till ett bråk mellan de två stjärnorna samtidigt som spelargruppen har delats.

Matchen därpå slutade mållöst mot mittenlaget Montpellier och det är väl inte otänkbart att bråket påverkade prestationen. Sett över de sju matcherna PSG har spelat i ligan hittills kan man dock konstatera att det är ett målglatt gäng. 21 mål och 3 insläppta på 7 matcher är givetvis bra.

Skador och avstängningar: Javier Pastore.

FC Bayern väntar på lyftet

Det har hackat lite i inledningen av säsongen för Carlo Ancelottis Bayern München. Laget ligger förvisso enbart 3 poäng efter serieledande Dortmund. 4 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust är ingen katastrof i sig, men så stabila som man var förra säsongen, det är man inte i närheten att vara ännu. Precis som PSG är dock Bayern väldigt offensiva i sin framtoning och det är full fart framåt som gäller. Målskillnaden i ligan är 15-4 efter 6 matcher vilket får ses som godkänt.

Skador och avstängningar: Juan Bernat, Thiago Alcantara, Manuel Neuer och David Alaba.

Speltips

Över 3.5 mål – 2.05 @ Unibet

Vi tror som sagt på överspelet. Dels för att Neymar är tillbaka för PSG, vilket alltid är en garanti för att det kommer hända grejer, och dels för att Manuel Neuer saknas, det blir ett rejält tapp för bortalaget. Sedan är det bara att titta på statistiken i Ligue 1 och Bundesliga så ser ni att båda lagen brukar hitta nätet ofta.

Unibet (310120 no bgr)

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se