Hem nyheter Du är här

Liverpool -Manchester United| Omgång 17| Unikt Betfair Erbjudande| Live Stream

Manchester Uniteds säsong har nog varit en väldig berg och dalbana och inte många United fans runt om i världen förstår nog egentligen vad som sker. Det har varit många interna strider bland spelare och ledning, något som man har kunnat sett till de måttliga resultat under säsongen.
Just nu ligger man på en sjätte plats medan Liverpool som tack vare senaste matchens vinst tagit över första platsen från Manchester City.  Om man tror att Liverpool vinner stormatchen mot Manchester United så rekommenderar vi starkt att du skapar ett BetFair konto idag! Läs mer om deras grymma erbjudande längre ner i texten.

betfari man u - liverpool offer

Hur har det gått Manchester United denna säsong?

Liverpool har varit väldigt starka denna Premier League säsong med  13 vinster och 3 oavgjorda medan Manchester United lyckats med att vinna 7, spela 5 oavgjorda och 4 förluster.  Att United inte lyckats bättre med ändå sitt,  på pappret, starka lag är ett mysterium. Många fans och även experter har haft Mourinho, som en av de bidragande faktorer till att Manchester United har presterat så dåligt detta år. Det kan ha med att för att han fryser ut spelare, låter de inte spela och så vidare.

Mourinho är en världens mest aktade och framgångsrika tränare med  många stora meriter i bagaget, men tyvärr har det inte lossnat för honom än så länge i Manchester United. Många expert har trott att varje match kan bli hans sista, dock så har Mourinho lyckats vinna för att hålla sig kvar i laget. Man får se om Manchester lyckas ta sig upp till topp 5 vilket innebär Europa spel eller Champions League.

Liverpools säsong 2018/2019,hur har den gått?

Liverpool då? Ja med Jürgen Klopp som tränare och Mohammed Sallah på topp är det inte mycket som kan gå fel. Liverpool har ett otroligt starkt lag detta år , och är egentligen det laget som känns som de ändå som kan utmana Manchester City för första platsen i Premier League.
Du hittar några av världens bästa anfallare  i Liverpool, med bland annat  Roberto Firmino, Zheerdan Shaqiri, James Milner, Daniel Sturridge och Virgil Van Dijk, och i målet hittar man Belgiske Simon Mignolet.

I skrivande stund så leder Liverpool ligan före Manchester City och en vinst i detta tungvikts möte med Manchester United så kommer de fortfarande kunna ha en första plats före City.  Det är inte bara i Preimier League det har gått riktigt bra för Liverpool denna säsong, utan man är även vidare till slutspelet i Champions League tack vara en 1-0 säger över Napoli i sista matchen. Vi på Barabetting.com tror starkt på att Liverpool kommer gå långt både i Premier Leauge och Champions Leauge.

Tippa rätt med bästa odds på Betfair!

Matcher mellan Liverpool och Manchester Untied innehåller alltid stor rivalitet och hårda kamper. Det är en av det större matcherna i Premier League som lockar många fotboll fans att titta.
Betfair bettingbolag är inte sena med att ha koll på detta.  Om du inte har skapat ett Betfair konto så är det absolut dags att göra det idag!
Betfair erbjuder nämligen ett odds som nog ingen kan slå! Tippar på att Liverpool vinner så har du ett odds på 35 gånger pengarna och tippar du på att Manchester United vinner så har du en chans att vinna 100 gånger pengarna!  Glöm inte bort att läsa de allmänna villkor och regler som gäller för detta erbjudande. Exempelvis så är max bet på detta erbjudande 10 SEK.  Gå in på Betfair idag och skapa ditt bettingkonto och lägg ett bett!

Betting och live stream

Är man fotbolls eller sport intresserad och gillar betting så live betting något man måste prova på.
Live betting är exakt som det låter, man bettar under matchens gång, detta vet många bettingbolag om och därför erbjuder man ofta live stream så att man kan kolla på matchen samtidigt som man lägger sina bett. Ett bettingbolag som kör live odds med live stream är Snabbare, ett smidigt och enkelt bettingbolag utan konto.  Skapa konto idag och känn spänningen!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se