Hem nyheter Du är här

Lägg ditt spel hos Betfair och få 50 kr gratis varje måndag

betfair

Hos Betfair kan du ta del av massa sköna erbjudanden varje vecka. Ett sådan är gratiserbjudandet som ger dig 50 kr att spela för varje måndag. Lägg ditt spel värt 250 kr så får du en bonus på måndag! Erbjudandet hittar du om du går in på odds och kampanjer.

Så hämtar du ditt gratisspel

Det är oerhört lätt. Allt du behöver göra är att spela ett kombinationsspel på minst fyra spel till ett värde av 250 kr. Gör du det så får du 50 kr gratis på måndag. Varje månad!

Du behöver inte lägga 250 kr i ett bet utan du kan dela upp det så att du exempelvis lägger en fyrling på 100 kr och en på 150 kr.

Dagens spel

Ikväll rullar Allsvenskan och Superettan vidare med en rad glödheta och viktiga matcher.

  • Elfsborg – Djurgården (2) – 2.00

På Borås Arena ställs ett skadeskjutet Elfsborg mot ett DIF i storform. Gästerna spelar en fantastisk fotboll nu och bör vinna mot Elfsborg, trots bortaplan. Vi såg i senaste matchen mot IFK Göteborg att DIF kan hantera alla lag och alla arenor. Samuel Holmén saknas i Elfsborg, men Alex Dyer är redo för comeback efter 7 veckors uppehåll. 

  • Norrköping – Häcken (2) – 2.80

Lite samma läge här. Norrköping har gått ner sig rejält efter sommaren och sålt av sina bästa spelare. Till kvällens match får man dock tillbaka Linus Wahlqvist. Samtidigt framstår Häcken mer och mer som ett självklart topplag. Tvåa! 

  • Östersunds FK – Malmö (2) – 2.62

Toppmöte imorgon på Jämtkraft Arena. Hemmalaget är i bra form men har ett Europa League-gruppspel att tänka på. Malmö har tagit DIFs jakt på allvar och studsat tillbaka. Stark insats mot Bajen senast.

  • Halmstad – Kalmar (2) – 2.40

Halmstad verkar ha gett upp. Fem raka segrar och nyckelspelaren Johan Oremo skadad. Kalmar däremot går riktigt bra för tillfället och är det klart bättre laget, de är också vana att spela på gräs.

Besök Betfair

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se