Hem nyheter Du är här

Lägg dina spel på EL – få 50 kr bonus

 

expekt

I svallvågorna av två härliga Champions League-kvällar är det dags för Europa League. Östersund ska alltså möta Athletic Bilbao, hemma – på Jämtkraft Arena. Det, SHL och mycket mer har vi att se fram emot i kväll. Om du spelar hos Expekt får du 50 kronor i bonus att spela för på måndag, bara sådär!

Spela hos Expekt och få 50 kr

Expekt är sällan sena med att dela ut bonusar till sina kunder. Varje vecka har de en kampanj som ger dig 50 kr i bonus om du spelar på ett odds över 1.80 mellan måndag till söndag. Varför inte prova det idag? Spela på någon av kvällens matcher, det behöver inte nödvändigtvis vara Europa League utan det kan vara SHL eller något annat – du bestämmer.

  1. Bli medlem eller logga in hos Expekt
  2. Anmäl dig till kampanjen
  3. Satsa 250 kr på valfritt odds över 1.80
  4. Få 50 kr att spela för på måndag

Kvällens hetaste matcher

Östersunds FK-Athletic Bilbao

4.60 – 3.40 – 1.80

Det går givetvis inte att komma ifrån att Östersund-Athletic Bilbao är kvällens mest intressanta match, i alla fall med svenska ögon. Östersund har tagit full pott och leder gruppen mycket oväntat. Bilbao har bara 1 poäng, den togs i första matchen borta mot Hertha Berlin efter 0-0, sedan förlorade man alltså mot Zorya Luhansk – hemma! Otroligt överraskande.

Everton-Lyon

2.70 – 3.40 – 2.45

När ska det lossna för Everton? Ronald Koemans gäng har det ruggigt tufft i både ligan och EL. 1 poäng på 2 matcher i gruppspelet efter att ha mött Atalanta och Apollon. Lyon har bara fått med sig två kryss mot samma motståndare.

Besök Expekt

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se