Hem nyheter Du är här

Klassiskt möte i världens äldsta fotbollsturnering

Publicerat 8/1-2018

Denna kampanj är inte längre tillgänglig.

Ett viktigt FA-cupmöte står på agendan ikväll på Falmer Stadium när Brighton & Hove tar emot ett Crystal Palace. Ett Crystal Palace som precis har börjat komma igång efter en katastrofal säsongsinledning nu lyckats klättra några placeringar i tabellen. Skall Roy Hodgsons mannar lyckas ta sig förbi ett stabilt Brighton och gå vidare till åttondels-finalen?

En Wilfried Zaha i form har visat sig vara livsviktig för Crystal Palace tillsammans med en Townsend som ständigt levererar i det tysta. Efter att ha vunnit senaste matchen mot ett uddlöst Southampton med 2-1 har många fans fått upp förhoppningar att det kanske sakta men säkert börjar gå framåt.

FA-cupen sista titelchansen för bägge klubbarna

Brighton and Hove Albion har haft en stabil säsongsinledning med nykomlingars mått mätt och det är inte förrän nu på slutet som Brighton egentligen har börjat svaja lite i Premier League. På 22 försök har man inte lyckats plocka mer än fem trepoängare.

Framåt har Brighton varit riktigt uddlöst anfallsmässigt och Brighton har bara lyckats göra 17 mål i Premier League, bara West Bromwich och Swansea har lyckats göra färre. Försvarsmässigt så har Brighton klarat sig bra hittills och har bara släppt in 27 stycken på 22 matcher. Helt klart godkänt för att vara nykomlingar.

Hämta Bonus

Det har varit ett intensivt spelschema nu över jul och nyår men eftersom dessa två lagen inte går så bra i ligan så räknar jag med att både Crystal Palace och Brighton tar FA-cupen på största allvar och har därför inte råd att vila startspelarna och potentiellt åka ut för att dem ställt upp med reservbetonade lag. Brighton och Crystal Palace spelar båda två för att hålla sig kvar ovanför nedflyttningsstrecket. Både Crystal Palace och Brighton åkt ur Carabao Cup så FA-cupen är den enda form av titelchans dem har under detta året.

Spela på kvällens FA-cupmatch hos LeoVegas

Spelbolaget LeoVegas har en bra välkomstbonus och förutom höga odds på sport från alla världens hörn, hittar du även en grymt stor marknad med allt från casino till slots. Allt under ett och samma tak!
Bli medlem idag hos spelbolaget som konstant levererar i högklassig form.

Leovegas logg

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se