Hem nyheter Du är här

Klassiskt derby i Bundesliga – 10x pengarna på Dortmund

På lördag är Bundesliga tillbaka efter en två månaders uppehåll. Ligan kickar igång med ett klassisk derby på Signal Iduna Park, när de två klubbarna från Ruhrområdet möts, Borussia Dortmund – Schalke 04.

Borussia Dortmund

Dortmund som ligger tvåa i tabellen har det bästa facit av alla lag i ligan på hemmaplan. Hitills har de gulsvarta kammat hem 30 poäng på 12 matcher. Laget har gjort hela 41 mål och bara släppt in 10 på hemmaplan. Vad som är en hemmamatch för BVB på pappret kanske inte riktigt kan klassas som en hemmamatch i dessa tider. Utan åskådare och den ”gula väggen” bakom laget är det svårt att veta om det finns någon ”hemmafördel”.

Dortmunds bästa målskytt den här säsongen är den unga engelska talangen Jadon Sancho, som har gjort 14 mål och hela 16 assist hitills i Bundesliga, vilket gör honom till en nyckelfigur i Dortmund-offensiven. Kapten Marco Reus är jobbar fortfarnde med att komma tillbaka från en skada och kommer inte att spela matchen. Den nybildade defensiva mittfältsduon med Witsel och Can kommer också att saknas på grund av skador. I försvaret saknas även Zagadou och Nico Schulz.

Med Haaland, Hazard, Sancho och Brandt ligger Dortmunds styrka i offensiven och de hoppas säkert kunna skaka ett svagt Schalke-försvar.

Så får du 10x pengarna på Dortmundseger

Fotbollen har lyst med sin frånvaro under en tid så vad passar väl bättre än att sparka igång det hela med en exklusiv oddsboost. Det är Unibet som slår på stora trumman när man erbjuder alla nya spelare hela 10x pengarna på seger för Borussia Dortmund när de tar emot lokalrivalen Schalke 04. Följ de enkla stegen nedan för att lägga vantarna på bonusen:

1. Klicka på denna länken för att komma till Unibet och erbjudandet
2. Välj erbjudandet och registrera dig
3. Sätt in pengar och lägg ditt spel
4. Sitt ner och njut av underhållningen och håll tummarna på att ditt spel sitter

Regler och villor gäller. 18+. https://www.stodlinjen.se. Spela ansvarsfullt

Kategorier: